Настя Каменських у прямому ефірі показала, як спілкується з візажистами та обмовилася щодо планів на майбутнє

Співачка ще кілька днів тому попросила фанатів підготувати питання та обіцяла обрати найцікавіші

Настя Каменських провела ефір у соціальній мережі серед своїх підписників. Редакція sensatsiya.com теж подивилася трансляцію співачки й ми зібрали найголовніше та найцікавіше про що розповіла артистка у своєму блозі наживо.

Спочатку Настя Каменських заінтригувала всіх своїм новим образом. Зірка опублікувала відео, де має коротке пряме волосся. Новий образ здивував прихильників, проте, виявилося, що співачка лишила свою класичну зачіску.

Що ж нового дізналися фанати під час трансляції?

По-перше, Настя розповіла про підготовку шоу “Маска” в якому вона бере участь. Більше того, ефір зірка проводила у гримерці, де її чепурили до чергових знімання. Каменських розповіла, що процес знімання шоу проходить дуже динамічно, адже артистам досить важко виступати в об’ємних костюмах.

По-друге, Каменських поділилася інформацією, що планує дуже скоро купити всім похресникам подарунки до Дня святого Миколая. Співачка поскаржилася, що планувала це зробити досить давно, проте, графік знімання не дав їй можливості поїздити по магазинах.

Своєму чоловікові Олексію (це справжнє ім’я репера Потапа), Настя розповіла, що дарує подарунки регулярно і не шукає для цього якоїсь особливої дати. Співачка розповіла, що це – взаємно.

А ще прихильники дізналися, що зовсім скоро Настя покаже свій будинок.

Річ у тім, що Каменських давно вже отримує питання про те, яка в неї гардеробна і де вона збирається вдома на роботу. Зірка пообіцяла наступного року все в деталях показати. Хотіла би, звісно, скоріше з цим впоратися, проте, щільний графік – не дозволяє. Настя попередила, що одягу у неї дуже багато, так як більшість – це сценічні костюми.

Крім особистих цікавинок, підписники мали змогу побачити, яка Каменських в роботі з командою.

Насті поставили у коментарях більше 100 питань

Нагадаємо, що ефір проводився під час підготовки до знімання шоу та у кадрі, крім співачки, були присутні її візажисти.

Одна з них допустилася помилки під час підготовки макіяжу і випадково нанесла тональну основу на волосся артистки. Помітили недолік глядачі, які подумали, що це пасмо сивого волосся.

Настя, здалося, трохи невдоволеним тоном попросила майстриню прибрати недолік, проте, в цілому вона дуже позитивно спілкувалася з візажистами.

Схожі статті