Володимир і Христина Остапчуки зайнялися благодійністю до Дня Святого Миколая разом з зірковими друзями

Зіркове подружжя вирішило напередодні Святого Миколая допомогти дітям і розповіло як це планують зробити.

Зараз багато хто зі знаменитостей або є учасниками вже існуючих благодійних фондів, або створюють свої.

А деякі просто підтримують тих, хто потребує допомоги, розміщуючи інформацію в себе на сторінках у мережі і роблячи дописи у коментарях знаменитостей.

Зауважимо, допомогою дітям займаються також співачка Настя Каменських, яка стала амбассадором фонду “Таблеточки” і збирає гроші для лікування онкохворих дітей.

А також ведучий Дмитро Комаров, який організував власний благодійний фонд “Чашкакофе” і допомагає всім дітям зі складними захворюваннями. У цій справі ведучому допомагає співачка Надя Дорофеєва.

Не стала винятком і зіркова пара Володимира та Христини Остапчуків. Зокрема зіркова дружина вирішила підтримати одразу двох дітей. Тоді як сам ведучий просто підтримав ініціативу своєї коханої дружини.

Христина Остапчук загітувала всіх робити добро
Христина Остапчук загітувала всіх робити добро

Першим став син однієї з підписниць Христини, який займається тим, що проводить інструктажі на ковзанах.

А другою стала дівчинка, якій потрібен дуже дорогий укол, на який зараз у мережі всі збирають гроші. Крім того, син однієї з підписниць також бере участь у цьому зборі.

Раніше Христина розповідала, що їх з зірковим чоловіком не пощастило потрапити на ковзанку через велику кількість людей. До того ж, зіркова дружина не вміє кататися на ковзанах.

Тож нотаріус і шоумен вирішили зробити відразу кілька справ: і самим покататися і настрій підняти, і конкурс серед підписників провести, і дітям допомогти.

Христина Остапчук вирішила допомогти дітям
Христина Остапчук вирішила допомогти дітям

Ідея такого заходу належить Христині, яка, за її твердженнями, дуже любить дітей. І поки своїх нащадків немає, вирішила допомагати чужим.

Як зазначала зіркова пара, вони дуже люблять дітей від першого шлюбу шоумена і завжди з нетерпінням чекають їх у гості.

Більше того, у їхній новій квартирі, яку вони знімають, є окрема кімната для дітей телеведучого, Емілії та Евана. Вони вже встигли побувати в гостях у новій родині їхнього зіркового татка і провести час з його новою дружиною.

Тоді пара викладала знімки, на яких Христина постійно чимось займається з дітьми. Також нотаріус. як належить відповідальній дружині і майбутній мамі, розповіла чим саме годувала дітей. І. судячи з виразу їхніх облич, вони були задоволені таким проведенням часу.

Схожі статті