Анна Сєдокова показала обличчя після гучної вечірки: зірку врятує тільки класний мейкап

Анна відсвяткувала День народження і не посоромилася після пишного святкування з'явитися перед прихильниками.

Буквально вчора вся сторінка в Інстаграмі Анни Сєдокової була заповнена квітами, відеовітаннями та подарунками. Анні виповнилося 38 років, проте зірка виглядає значно молодше і намагається слідкувати, як за своєю фігурою, так і доглядати обличчя.

Тим не менш, гучні вечірки даються взнаки й Анна, не соромлячись засудження з боку фанатів та критиків, показала себе після святкування. Зірка зняла відео, як робить собі макіяж.

Анна відверто себе поводить з прихильниками

Свої відео у сторіз підписала геть неоднозначно.

“Иногда просто нужно встать и идти”

Що мала на увазі співачка – можемо лише здогадуватися.

Загалом, такі відео прихильники сприймають дуже позитивно, адже саме натуральний вигляд артистів допомагає зрозуміти, що вони такі самі, як ми. Потрібно лише докладати сили та працювати над своєю зовнішністю.

Що змінилося в житті Анни за 38 років?

Свою кар’єру співачка розпочала ще у 2000 році. Молода Анна хотіла стати частиною популярного тоді гурту “ВІА Гра”. Вона одразу сподобалася продюсерам, проте, через свій юний вік стати частиною колективу не змогла. Сєдоковій на той момент було 17 років. А ось згодом, коли формат гурту вирішили змінили на тріо, продюсери Анну покликали однією з перших.

Досі той склад гурту, разом із Сєдоковою, вважають найгарячішим.

Більше того, читачі журналу Playboy свого часу проголосували за те, щоб саме Анна з’явилася на обкладинці.

Свою сольну кар’єру зірка розпочинає у 2006 році. Тоді вся Україна її знала, як “руденьку” зі славетного гурту.

Зовсім юна Анна

Проте, Анна вирішує не обмежуватися лише музикою. Вона активно знімається у різних танцювальних та розважальних проектах. Зірка також має досвід у кінозйомках.

Що стосується особистого життя, то здається, кохання завжди займало головне місце та Анна завжди описувала це почуття у своїх піснях.

Власне, через кохання в Анни завершується кар’єра у гурті “ВІА Гра”. У 2004 році жінка виходить заміж за футболіста і народжує дитину.

Проте, у її долі буде ще один шлюб. У 2011 році вона знову стане нареченою і вийде заміж за бізнесмена. У подружжя народиться дитина.

Схожі статті