Регіна Тодоренко кардинально змінила імідж і розповіла, чого боїться найбільше: “Справжня Клеопатра”

Регіна Тодоренко ділиться зі своїми прихильниками не тільки приємними моментами, а й страхами. Що розповіла співачка?

Популярна телеведуча та співачка Регіна Тодоренко не приховує від своїх фоловерів абсолютно нічого. Про найкращі моменти та найбільші страхи прихильники співачки дізнаються з перших вуст. Відтак, нещодавно Регіна опублікувала прголомшливе фото зі змією в руках і запитала своїх шанувальників, чи вони також бояться цих рептилій.

Регіна Тодоренко опублікувала нову світлину с своїй соціальній мережі
Регіна Тодоренко опублікувала нову світлину с своїй соціальній мережі

Прихильникам сподобалась Регіна у новому образі, про що вони написали у коментарях до публікації, а також розповіли про своє ставлення до змій:

  • “Обожнюю змій! Вони неймовірно приємні тактильно, граціозні і просто дуже гарні!”
  • “Да, в людському обліку.”
  • “Жінка-хамелеон”
  • “Клеопатра”
  • “Дуже боюсь, але образ вийшов класний.”

Що відомо про особисте життя Регіни Тодоренко і Влада Топалова

У 2018 році стало відомо, що Регіна зустрічається з популярним співаком Владом Топаловим. На той час він лише нещодавно розійшовся зі своєю дружиною. Співак був одружений на донці відомого бізнесмена Ксенії Даніліної. Їх шлюб проіснував всього два роки.

Пізніше в мережі з’явилась інформація про те, що Влад та Регіна познайомились в Америці. Їх стосунки почали розвивастись досить швидко, а згодом стало відомо, що співачка вагітна. Зірка не приховувала свою вагітність, а досить часто з’являлась перед фотокамерами репортерів. Саме тоді Влад зробив своїй коханій пропозицію. А літом 2019 року пара зіграла весілля Італії, після дня народження сина.

Влад, Регіна та син
Влад, Регіна та син

До речі син народився 5 грудня 2018 року. Його назвали Михайлом, однак батьки звертаються до нього по імені Майкл.

У стосунках подружжях не раз пробігала чорна кішка, однак пара завжди уміла знайти правильні слова та вийти з будь-якої ситуації.

Схожі статті