|
17.04.2024 11:50

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка та акторка Надія Мейхер-Грановська руками залишалася мрією багатьох чоловіків. Вона зібрала в собі усі ті якості, які так подобаються протилежній статі, і до яких так прагнуть інші жінки.

Але вже неодноразово популярні люди наголошували на тому, що все ж таки картинка, які ми бачимо в соціальних мережах та на екранах не відповідають дійсності, і в реальному житті вигляд знаменитостей може серйозно відрізнятися. Особливо здивування на цей рахунок зачепило фанатів азійських зірок.

Коли шанувальники зустрічалися з ними в реальному житті, то неодноразово писали у своїх блогах про те, що бачили, наскільки вигідно їх знімали у серіалах та кліпах, і наскільки це це не відповідає дійсності.

Надія Мейхер показала нове фото, на якому засвітила справжню фігуру

Надія Мейхер показала нове фото, на якому засвітила справжню фігуру

Свого часу Андрій Джеджула також скаржився на Настю Каменських. Мовляв, зовсім не така, як на екрані. А от Надії Мейхер поки що на цей рахунок не діставалося.

Втім, нещодавно вона сама показала, як насправді виглядає без прикрас та правильних ракурсів. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії, які використала для реклами свого власного бренду. На цих кадрах можна помітити, що у зірки доволі широкі плечі. Але це абсолютно логічно з точки зору фізіології, зважаючи на те, яке велике декольте у зірки.

Надія Мейхер показала нове фото, на якому засвітила справжню фігуру

Було-б марно сподіватися, що з такою нагородою від природи Надія ще й булб тендітною в плечах.

Нагадуємо, що за офіційною версією, акторка не знаходиться на території України. Зірка спочатку перебувала за кордоном, але потім журналісти дізналися, що нібито вона приїхала до російської федерації разом з чоловіком. Надія на цей рахунок не давала жодних коментарів, і де знаходиться зараз також не розповідає.