Хто переміг в шоу “Холостячка” з Ксенією Мішиною: несподіваний фінал, найемоційніші моменти та фіналісти

Проект "Холостячка" став першим, коли пару обирав не чоловік, а жінка. І це правильно.

Героїнею нового шоу стала акторка і зірка українського серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина. До проекту “Холостячка” дівчина взяла участь у “Танцях з зірками”. А після перших серій “Кріпосної” дівчина буквально прокинулася знаменитою.

Був у ксенії мішиної і модельний досвід. Вона брала участь у конкурсі “Севастопольська красуня”, де отримала приз глядацьких симпатій і стала віце-міс рідного міста.

Також мало хто знає, що акторська освіти у Ксенії Мішиної – друга. Перший диплом вона отримала. навчаючись на економіста. Проте кіно та театр завжди цікавили ксенію більше, аніж папірці та цифри і після чотирьох років покинула навчання і поїхала підкорювати столицю.

Головна героїня шоу народилася у Севастополі, де і зараз проживають її батьки. У неї є син від попередніх стосунків.

Сама Ксенія мішина неодноразово розповідала, що у її житті було багато нещасливих стосунків, які дівчина сама ж і розривала.

На проект вона спершу погодилася жартома, розмовляючи зі своєю подругою. Але жарт перетворився на нову реальність, в якій дівчина обирала гідного претендента на її руку та серце і роль сина Платона.

Холостячка Ксенія Мішина
Холостячка Ксенія Мішина

На проекті за серце холостячки Ксенії змагалося 12 чоловіків, але остаточно підкорили дівчину і вийшли у фінал Олександр Еллерт та Олексій Тригубенко.

Перший – гуморист і пише жарти для студії “Квартал 95″ та веде корпоративні заходи. До участі у проекті був двічі одружений і має 12-річну доньку Елю, з якою під час одного з ефірів і познайомив Ксенію Мішину.

Чоловік пригадує, що з Холостячкою вони були заочно знайомі до проекту. адже Олександр, дізнавшись хто буде Холостячкою відразу почав записувати гумористичні ролики на цю тему. У них він часто любив жартувати на тему прізвища дівчини, зауважуючи, що після проекту вона стане Сашиною.

А от Олексій Тригубенко займається автомобілями. Любов до цього хлопцеві прищепив батько, який часто брав хлопця з собою на роботу. Чоловік стверджує, що він любитель типової жіночої поведінки”. тобто йому подобається, коли кохана вередує. влаштовує істерики, шантажує та маніпулює ним.

Цікаво, що при такій любові у Олексія Тригубанко були досить тривалі стосунки з дівчиною, які тривали сім років. Проте пара розійшлася через те, що дівчина не вірила у олексія і в те, що він робить. а на той момент це було для нього особливо важливо.

На проекті хлопці встигли проявити себе по-різному. Олександр виявився любителем екстриму. Чого тільки коштувало побачення для Ксенії на квадроциклах і провокація тактильного контакту. Як потім зізналася Холостячка їй дуже сподобалося таке проведення часу.

Ще одним моментом, який запам’ятався всім стало побачення у Карпатах, куди Ксенія Мішина взяла свого сина Платона. Чоловіки швидко знайшли спільну мову з хлопчиком, а Холостячка довірила їм найцінніше, що в неї є. При цьому хлопчик навіть визначив тих, хто серед претендентів на руку зіркової мами йому найбільше сподобався.

Незабутнім для всіх учасників виявився тиждень, присвячений зустрічам з рідними. Як виявилося по завергшенню тижня, батьки Олексія відразу прийняли ксенію за свою. хоча батько чоловіка всиг трошки зіпсувати настрій дівчині, проте решта зустрічі минула у теплій душевній атмосфері.

Особливим стало побачення ще одне побачення з іншим фіналістом шоу Олександром Еллертом, з яким вони готували печиво, а потім гуляли містом і ледь не зробили татуювання. Проте Ксенія пообіцяла, якщо переможцем стане саме Олександр, тоді вона зробить татуювання. Тож у героя є непоганий стимул докласти всіх зусиль і виграти цей проект.

Відзначилися учасники проекту і своїми вміннями. Під час 5-го випуску чоловіки мали приготувати вечерю для Ксенії з того, що знайдуть на острові. Тут своїми кулінарними здібностями всіх здивував Євген Ковтуненко, який приготував дійсно вишукану вечерю.

А от Олександр Еллерт, у звичній манері, жартував з усього і вирішив здивувати дівчину оригінальною подачею картоплі. Судячи з того, що чоловік опинився у фіналі, йому це вдалося.

Попереду на фіналістів Олександра Еллера і Олексія Тригубенка чекає іще одне найважливіше випробування – останнє побачення з Ксенією Мішиною, яке остаточно розставить всі крапки над “і”.

Фіналісти: Олексій Тригубенко і Олександр Еллерт
Фіналісти: Олексій Тригубенко і Олександр Еллерт

Цього разу на Холостячку чекали екстрим та романтика. Олексій показав наскільки він чоловік і влаштував для дівчини справжнє чоловіче побачення, відвівши її на майданчик для дріфту. А потім, щоб підтвердити те, що він може бути різним влаштував романтичне побачення під куполом цирку.

А от Олександр показав себе романтиком і двічі підняв Ксенію у небо. Першого разу це був політ на повітряній кулі, а другого – політ на параплані. Саме екстрим, який так подобається Ксенії, зблизив їх.

Після двох місяців побачень, спілкування та відносин Ксенія Мішина віддала своє серце Олександрові Еллерту.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.