Наталя Могилевська похизувалася новим образом і новим відео з популярними тіктокерами

Наталя Могилевська раніше проговорилася про новорічний сюрприз для фоловерів. Цікаво, це і є він?

Прості рими та нескладний мотив. Ось якою вийшла перша робота Могилевської у соціальній мережі для підлітків.

Попри це, співачка стала першою артисткою в Україні, яка зняла дует з тіктокерами ULove Home. Їхнє охоплення аудиторії перевищує 30 млн. глядачів. Експериментальна відеоробота “Натусик, залетай на шампусик” вийшла веселою і святковою, напередодні Нового року.

Наталя Могилевська розповіла, що у неї є власна дитяча школа і вона помітила, що підлітки співають пісні з Tik Tok, я зрозуміла, що це явище, на яке варто звернути увагу.

Артистка не приховує, що дана провокація була створена з метою просування треку “Белый самолет “.

Натусик Могилевська

Співробітництво почалося майже після завершення суворого карантину. Наталя розповідає, що ще влітку вирушила до хлопців ULoveHome (це найбільший Tik Tok хаус, який об’єднує акаунти різних популярних підліткових блогерів). Могилевська розповіла, що отримала запрошення до участі у розважальних роликах.

За словами співачки це дуже вдалий музичний експеримент, адже  вийшла крута весела новорічна історія.

Потрібно трохи розповісти про сутність цієї нової мережі. Tik Tok – дуже популярний серед підлітків та школярів. Контент там досить неоднозначний та неоднорідний. З одного боку – це короткі музичні ролики, а з іншого потужний інструмент реклами. Досить популярним стилем для ведення акаунту є швидке перевдягання під сучасні пісні – зміна образу.

Загалом ці відео не мають озвучення, та в Україні блогери вже почали працювати над створенням україномовного середовища у Tik Tok.

Селебріті теж помітили всю потужність соціальної мережі. Російські зірки вже давно ведуть свої акаунти, привертаючи увагу до своєї персони. Серед україномовної естради помітна більшість все ж таки використовує мережу для проведення прямих ефірів та відповідей на питання фанатів.

Наталя Могилевська ж ще раніше казала, що готова записати відео для нової верстви прихильників і навіть коротко розповідала про сюрприз до Нового року. Що ж, подивимося, як відреагує медіасередовище.

Схожі статті