Ліза та Гаррі Галкіни у відео ведуть дитячі розмови та тішать батька жартами, a Пугачової у кадрі й близько немає  

Ліза та Гаррі Галкіни помітно підросли. Діти жартують та насолоджуються спільним дозвіллям.

Підростаючі діти Алли Борисівни та Максима Галкіна вочевидь мають сьогодні вихідний. Діти бавляться у розкішному будинку та сміються один з одного.

Гаррі пропонує поставили Лізі укол, проте, дівчинка регоче і каже, що хоч і не боїться уколів, до медичних маніпуляцій не готова. Потім діти починають дражнити один одного.

Така атмосфера – типова для дому Максима Галкіна та Алли Пугачової. Чоловік суперзірки часто публікує, як малі бавляться один з одним та кепкують.

Що хлопчик, що дівчина – дуже артистичні. Ліза, наприклад, вже показувала на камеру свої спортивні справи. Школярка спробувала займатися йогою, але зосередитися на вправах не могла. А ще Ліза обожнює танцювати та використовує кожен шанс покружляти під музику.

Гаррі – дуже допитлива дитина. Він обожнює майструвати, а ще він має дуже жваву та веселу натуру. Любить придумувати жарти.

Діти Пугачової і Галкіна дуже музичні, тому їм купили маленькі гітару, фортепіано і мікрофон. Крім того, Гаррі і Ліза вже вивчають дві мови – англійську та французьку.

Близнюки ведуть вже майже зірковий спосіб життя. Батьки не гребують знімати їх у рекламі, а також заохочують до відвідин різних фестивалів. Та попри те, що малі вже здобули певну популярність, батьки намагаються їх виховувати достатньо суворо.

Алла розповідала, що Лізи та Гаррі є свої обов’язки, а також заборони. Наприклад, дітям не можна розкидувати свої іграшки. За ряд інших провинностей діти можуть нести покарання від батьків.

Нагадаємо, що малята народилися 7 років тому. Алла Пугачова, після одруження з Галкіним, зізналася, що колись давно заморозила свої яйцеклітини та тепер може мати дітей шляхом штучного запліднення. Саме тому подружжя звернулося за послугами сурогатної матері.

Жінка, яка виносила малюків лишилися анонімною. Проте, як народилися діти – вже давно не секрет.

Спершу подружжя Галкіна та Пугачової намагалося тримати у секреті той факт, як виглядають їх діти. Проте, зрозуміли, що попри все будуть під пильним наглядом журналістів.

Більше про родину дивіться у відео:

Схожі статті