|
19.12.2020 13:56

Діма Білан із сумними очима розповів навіщо їде на студію. Каже, що готує прихильникам дещо нетипове

Діма Білан опублікував неоднозначне відео у сторіз. Співак написав, що у душі зима, а у серці заметіль. Проте, у нього є настрій рухатися в бік студії звукозапису для того, щоб згодом здивувати прихильників новим хітом.

Про що буде пісня – співак не розкриває таємниць.

Діма Білан розповідає про плани

Загалом Діма останній час демонструє продуктивність. Нещодавно він побував на шоу, де перевиховують дівчат-пацанок. Там він виступив у ролі наставника бунтарок та зняв кілька відео з учасницями.

Попри свій характер. минуле та звички, дівчата дуже прихильно поставилися до співака і виражали тільки дуже позитивні емоції.

Та цей рік у житті співака був також складним. 2020 став для Діми роком відвідування лікарень.

Співак зізнався, що концертами доводилося виходити на сцену c високою температурою, відчував слабкість і погано себе почував.

За словами Білана, ймовірно він захворів у Ялті, коли покатався на катері, вочевидь прохолов, носогорло захворіло і вже в Пітері на концерті він був з температурою. Халепа трапилася влітку.

Білан зазначив, що тоді результат тесту на коронавірус виявився негативним. При цьому у співака діагностували запалення легенів.

В середині січня Білан переніс операцію на нозі. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фотографію на лікарняному ліжку з забинтованою ногою. Знімок був зроблений перед операцією з видалення титанової пластини з дев’ятьма шурупами зі зламаної ноги.

Про ці всі пригоди писав Білан в Інстаграмі. Проте, єдине чого не висвітлює співак, так це особистого життя. Раніше ЗМІ часто розповідали про романи артиста, та зараз про жінок Діми ніхто не знає.

До речі, Діма Білан вважається одним з найбагатших російських знаменитостей. За версією того ж журналу Forbes за 2017 рік, співак знаходився на 5-му місці з доходом в $ 6 млн.
Така річна зарплата дозволяє зірці займатися власним бізнесом. Так, влітку 2018 року артист похвалився своїм «дітищем»: чоловік відкрив готель, який отримав класифікацію в 3 зірки та призначений для бюджетного відпочинку.