Регіну Тодоренко знову ненавидять підписники: на цей раз через кадри з відпочинку

Українська та російська телеведуча Регіна Тодоренко знову піддалася критиці у соціальних мережах через свої висловлювання про виховання дітей.

Пройшло усього декілька місяців після гучного скандалу, в центрі якого опинилася зірка тревел-шоу “Орел і решка” Регіна Тодоренко. Тоді причиною негативного ставлення з боку прихильників стало необережне висловлювання телеведучої щодо домашнього насильства в сім’ях.

Регіна та її чоловік, співак Влад Топалов, давали онлайн-інтервв’ю для одного з модних видань. Саме під час тієї розмови Тодоренко сказала, що, на її думку, про конфлікти в сім’ї не треба говорити на широку публіку, та й взагалі жінкам варто перш за все думати, що вони зробили для того, щоб на них не підіймали руку.

Влад Топалов і Регіна Тодоренко на інтерв'ю
Влад Топалов і Регіна Тодоренко на інтерв’ю

Ці слова призвели до масової критики в соцмережах та пресі, Регіна втратила звання “Жінки року” за версією одного з глянцевих видань, а декілька її рекламодавців розірвали з нею довгострокові контракти.

З часом про конфлікт забули, однак телеведуча знову дала привід для негативних коментарів у свою сторону. На днях вона опублікувала на своїй сторінці в мережі Instagramфото з сином Михайлом з літака. Тодоренко разом з малюком летіли на відпочинок в Індонезію.

Регіна Тодоренко з сином Михайлом
Регіна Тодоренко з сином Михайлом

“Написати пост про те, як ми літаємо з Михайлом Владиславовичем у літаку? Мені чомусь здається, що ця інформація буде для когось корисною”, — підписала свій знімок зірка. Вона також поділилася, що її син поводить себе під час перельотів вельми спокійно та стримано, саме тому вона готова поділитися цінними порадами.

Однак у коментарях користувачі мережі не оцінили такого жесту. Більшість обурилася тим, що легко роздавати поради з салону бізнес-класу для тих, хто літає переважно економом.

“Ой, давайте розкажіть, як ви бідні літаєте бізнесом, як вам там важко з дитиною. Там розмір місця, як однокімнатна квартира у деяких людей!”, “С таким комфортом поради непотрібні. Розкажіть, як зручно політати економ-класом”, — обурилися підписники.

Однак цього разу Тодоренко більшість все-таки підтримала в цій хвилі засуджень. Прихильники Регіни підкреслили те, що малюку у будь-якому варіанті літати не зовсім комфортно, тож поради телеведучої були б вельми доречні.

Схожі статті