Юрій Горбунов і Катя Осадча вперше показали дорослого сина: так швидко виріс

Юрій Горбунов поділився чуттєвими фото з сином та розповів, як вони відсвяткували День Святого Миколая.

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов поділився фотографіями зі своїм сином Іваном. Прихильники шоумена відзначили, що хлопчик дуже підріс та стає все більше схожим на зіркового татуся.

Знімок Горбунов опублікував 19 грудня, продемонструвавши, як вони з родиною святкують День Святого Миколая. Зіркове подружжя вже встигло прикрасити будинок до новорічних свят, тож Юрій позував разом із сином на фоні ялинки.

Юрій Горбунов із сином Іваном
Юрій Горбунов із сином Іваном

Малюк отримав у подарунок нову машину — якою хвалився його тато на фото. Юрій відзначив, що Іванко поводився добре протягом року, адже знав, що Святий Миколай спостерігає за ним.

“Сподіваюсь ви були чемними і замість різочки, Святий Миколай приніс вам подарунки!! Не знаю як буде далі, але до сьогоднішнього дня Іван був дуже чемним, бо знав що за ним спостерігає Святий Миколай. А як бути далі? Ким мотивувати дитину бути чемним? Зі святом всіх вас!! Будьте здоровими і щасливими!!” — підписав Горбунов свою публікацію.

На фото маленького Ваню видно у профіль, однак прихильники зіркового подружжя відзначили, що навіть так помітно, як хлопчик схожий на тата. Особливо це виражається формою обличчя та зачіскою. Відзначимо, що Катерина та Юрій приховують обличчя сина.

Юрій Горбунов та Катя Осадча з сином
Юрій Горбунов та Катя Осадча з сином

Телеведуча та шоумен оголосили про своє весілля у лютому 2017 року. Того ж місяця вони розповіли про народження Івана. Катерину та Юрія називають зразковою парою українського шоу-бізнесу. Напевно, саме тому за їхньою сім’єю спостерігають сотні тисяч користувачів мережі.

Фотознімок з сином підписники Юрія також прокоментували та залишили безліч компліментів: “І вас зі святом, будьте здорові”, “Супер! Зі святом, всього найкращого”, “У вас прогрес – ви, нарешті ,хоча і в профіль, але малого показали, вже не зі спини”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.