Неймовірний Олег Винник замилував прихильниць новою фотосесією: молодої вовчиці Таюне на зйомках не було

Олег Винник - найзагадковіший шоумен країни, адже його сторінки у соціальних мережах присвячені здебільшого концертній діяльності.

Олег Винник повністю поринув у процес підготовки знімального процесу нового сезону шоу “Голос країни”. Зазначимо, що стартує вже 11 сезон пісенного шоу, фішка якого – “сліпі” прослуховування учасників.

Олег Винник вперше стане тренером, проте не приховує своєї зацікавленості у новому досвіді.

Чоловік поділився відео, як проходить його тематична фотосесія до шоу. На ньому класичний чорний костюм і у кадрі він намагається бути креативним: співак вигадує нові пози та не соромиться обговорювати результат з фотографом. Світлини робить артист на простому білому фоні.

Очевидно, фотосесія зайняла певний час і Олег каже оператору його бекстейджу, що можна і чаю випити. Зайвим він точно не буде.

Олег Винник у новій фотосесії

Винник вперше стане тренером для учасників пісенного шоу. Співак не приховує, яку мету переслідує під час участі у телепередачі. Він зазначає, що хоче знайти талант, який приголомшить не тільки країну, а й увесь світ. Видно, що артист не приховує емоцій, щодо участі у новому проекті.

Олег вже назвав своє майбутнє тренерство у шоу “новою сторінкою життя”.

Проте, вже у перші дні, після оголошення нового тренерського складу “Голосу країни”, прихильники Олега Винника обурилися тим, як було представлено співака. Річ у тім, що в Інстаграмі проекту його назвали “рокером” з чим більшість фанатів артиста категорично не погодилася.

Цікаво, що досвід членства у журі в Олега відбувається вже не вперше. Співак цілих два сезони оцінював таланти на іншому пісенному шоу “Х-фактор”. Також у цьому шоу артист виконував і власні творчі номери.

Крім Олега Винника, тренерські крісла у новому сезоні віддали топовим українським зіркам: артисту та продюсеру Дмитру Монатіку, традиційно співачці Тіні Кароль, до речі, співачка вже перемагала в шоу п’ять разів та Наді Дорофєєвій, яку за новий хіт назвати “digital-відкриття року”. Після розпаду дуету з Олексієм Завгороднім, дівчина взяла псевдонім DOROFEEVA та розпочала сольну кар’єру.

Схожі статті