Анастасії Приходько через поведінку доньки довелося викликати поліцію: що сталося у зірковій родині

Анастасія Приходько відома суворим характером. Жінка вирішила провчити доньку та викликала поліцію.

Зіркова мама, співачка Анастасія Приходько відома своїм суворим характером. Жінка звикла прямо казати свої думки та не соромиться, коли від її слів співрозмовнику стає не зручно.

Нещодавно артистка викликала поліцію, щоб ті провели бесідку з її малолітньою донькою. Причин для хвилювання, за словами співачки – немає, адже з 10-річною Наною все добре. Це такі виховні, так би мовити, заходи. Остаточна причина конфлікту з донькою – не зрозумілий. Анастасія каже, що хоче, аби дівчинка знала, що світ великий і складний, і немає місця в ньому рожевим мріям.

Ось така виховна бесіда

Взагалі, Приходько вважає, що поліція грає велику роль у життя громадян. Про це вона розповіла у своєму дописі на сторінці у Фейсбуці:

“Ось в Америці дзвонять в поліцію і кажуть що треба зняти кішечку з дерева, або провести бесіду з підлітками….І поліція завжди рада допомогти. О! Або моє улюблене, коли приїжджає поліція в момент молодіжних вечірок і всі відразу від страху розходяться по домівках!”

Такий підхід до виховання доньки – не дивний. Життя у співачки було дійсно непростим.

Свій характер Анастасія загартовує з дитинства. Співачка не раз скаржилася на те, що виросла у родині, де не було багато грошей і потрібно було вчитися розвивати свої таланти, аби прогодувати себе.

Більше того, жінка ділилася досвідом про те, що їй доводилося доношувати речі брата в дитинстві, а її матір не давала змоги вибору яскравого одягу, що так подобався маленькій Насті.

Відстоювати себе доводилося і на вулиці, і в школі. За словами співачки, бували моменти, коли вона почувала себе вигнанкою – діти не сприймали її різкого характеру та не пробачали вчинків.

Ось, і ставши мамою, жінка хоче прищепити свій сильний характер дітям.

Відомо, що вона заборонила біологічному батьку Нани спілкуватися з дівчинкою. Детально зірка не пояснює причин. Проте, вона категорично заявляє, що чоловік – через його вчинки не може спілкуватися з донькою.

Схожі статті