Ірина Білик замилувала мережу святковими фото з синами та невісткою на ярмарку: у свої 50 виглядає на 30

Ірина Білик не виражає негативу стосовно теми пластичних операцій. Та на останніх фото зірка явно виглядає молодше за свою невістку. 

Ірина Білик знов здивувала прихильників новим фото. На цей раз зірка оприлюднила світлини з прогулянки всією родиною на новорічному ярмарку. Зірка запитала у користувачів, з ким би вони хотіли відсвяткувати Новий рік.

Зірці 50 років, проте вона зовсім не виглядає на свій вік. Щобільше, для багатьох Ірина – це приклад того, як жінка може зберігати красу та вдосконалювати її з віком.

Про пластичні операції зірка мовчить, проте, критики не раз хотіли спіймати зірку на тому, скільки змін вона зробила у своїй зовнішності.

Тим не менш, нещодавно Ірина просто зачарувала родинними світлинами та своїм стилем. Зірка разом з дітьми відвідала святкове розважальне містечко.

Нагадаємо, що у співачки є двоє синів: 5-річним Табріз та 21-річний Гліб. Дорослий хлопець вже має дівчину, з якого у нього дуже серйозні стосунки. Подейкують, що Гліб вже планує одруження.

https://www.instagram.com/p/CJB5Wachs3E/?utm_source=ig_web_copy_link

Прихильники відразу відреагували на нову світлину, написавши:

  • “Ірино – ви неймовірна мама!”

  • “Сини гарні, як ви самі!”

  • “Стиль на другій фотографії – просто відмінний!”

Діти Ірини – окрема тема для жінки. Співачка воліє не так часто розповідати деталі їх життя, проте відверто і не соромлячись ділиться інформацією щодо їх талантів.

Нагадаємо, що старший син, Гліб – це син моделі Андрія Оверчука, з яким в Ірини колись були стосунки. З батьком старшого сина Білик вінчалася у церкві у 1999 році. Кажуть, що Андрій – перше кохання творчої жінки. Того ж року вона народила чоловікові сина.

Гліб – точна копія батька у молоді роки. Хоча хлопець не проявляє інтересу до моделінгу та музики, він самовиражається по-своєму. Гліб – художник і його творчому баченню дивується навіть мати.

Ірина з першим чоловіком

Другий син теж народився в офіційному шлюбі. Його батько – це нинішній чоловік Ірини Аслан Ахмадов. Щоправда, хлопчика народжувала не сама співачка. Табріз, так звати хлопця, народився від сурогатної матері. Це не дивно, адже на момент його появи, Ірині вже було 45 років.

Схожі статті