Юрій Горбунов вразив фото з підрослим сином і поділився сімейними вихідними: свято і спорт

Юрій Горбунов похизувався подарунками на навичками з йоги.

Зіркові батьки Юрій Горбунов та Катя Осадча рідко показують на фото обличчя синів.

Старший син сам не хоче потрапляти в об’єктиви камер, а от молодшого телеведучі самів ховають.

Проте з нагоди свят зірковий батько все ж потішив прихильників фото з сином, показавши, хоч і частково, його обличчя.

При цьому Юрій Горбунов показав як пройшли родинні вихідні у перше грудневе свято перед Новим роком.

У підписах під родинними знімками зірковий тато поділився спостереженнями щодо поведінки сина, зазначивши, що на свято хлопчик поводився добре. Телеведучий пояснив це тим, що Іван вважав, що за ним спостерігає святий Миколай і, заодно, попросив поради у прихильників як мотивувати дитину і надалі добре поводитися.

Як зазначили прихильники, у період свят це простіше, адже завжди можна сказати, що хтось слідкує за поведінкою. А от у період без свят це складніше. Але вихід все одно бачать у тому, аби обмежувати дитину у іграшках та розвагах за погану поведінку.

Проте дехто помітив, що на одному зі знімків, де Юрій Горбунов сидить з подарунками, у ведучого такий вираз обличчя, ніби за ним теж спостарігають. На наступному ж фото зірковий тато з сином вже розпакували подарунки і вивчають що й їм подарував Миколай.

Проте не подарунками єдиними розважалися батько з сином. Чоловік поділився, що вирішив ходити на йогу. Але на вихідних у нього вона вийшла занадто пасивна і з телевізором.

А влаштував таке заняття для тата молодший син Юрія горбунова і Каті Осадчої. Схоже, що за тиждень йога так набридла хлопцеві, що він вирішив влаштувати відпочинок від асан не лише собі, а й татові.

Справа в тому, що, як зазначив телеведучий, у садочку його син теж ходить на йогу. Мабуть саме це і змусило тата займатися.

Проте не лише ведучий зайнявся пасивною йогою на вихідних. Таке заняття з ним розділили і його прихильники.

Тож можна вважати, що свято вдалося у всіх. І всі отримали позитивні емоції від родинних вихідних.

Схожі статті