Світлана Лобода повертається в Україну: зірка повідомила, що буде ведучою на українському радіо

Світлана Лобода, що кілька років тому поїхала до столиці Росії, анонсувала у своєму мікроблозі Інстаграм про співпрацю з українським радіо.

Поп-діва Світлана Лобода вже давно не проживає на території України. Після 2014 року зірка відправилася до Москви та з того часу майже не з’являлася вдома. Більше того, вся концертна діяльність в Україні була також припинена. Проте, прихильників сколихнула новина про те, що співачку анонсували, як співведучу на радіо NRJ.

Буквально завтра у ранковому шоу Лобода буде чи не вперше виступати на українському радіо.

Про це Світлана анонсувала у своєму Інстаграмі. Більше деталей про таку спонтанну появу в ефірі немає навіть на сторінці самого медіа. Цікаво, співачка буде розмовляти українською мовою?

Світлана анонсувала свою участь на радіо

Якою була популярність зірки до переїзду у Москву?

Лобода свою популярність здобула саме, переїхавши до Києва. Тут вона засвітилася, як учасниця гурту “ВІА гра”. Свєта виконувала роль “руденькою” з трійці.

У 2009 році співачка розпочинає сольну кар’єру. Цього ж року вона обрана представляти Україну на Євробаченні. Попри роковий динамічний номер, зірка посіла лише 12 місце.

Цікаво, що після провального виступу, Лобода не впадає у відчай, а виходить на екрани телебачення з новою піснею “Жити легко”, повною іронії. У кліпі режисер, Алан Бадоєв, пофантазував на тему життя програвшої учасниці пісенного конкурсу.

Відеоряд представляє Світлану у розповнілому образі з абсолютно недоглянутою зовнішністю. Та попри це лунає пісня, що жити на справді дуже легко жінці.

Лобода під час концерту у 2009 році

А ось, дійсно складні часи настали після 2014 року. Фанати почали цькувати співачку за відсутність громадянської позиції та за продовження концертної діяльності у Росії. Тоді стало відомо, що співачка виступає на приватних вечірках олігархів тієї країни. Концерти Лободи навіть супроводжувалися протестами.

До речі, є інформація, що останнього разу в Україні зірка була 3 роки тому. Проте, цей приїзди ніяк не анонсувався. Прихильники дізналися про візит зірки лише згодом, коли на російських каналах вийшло інтерв’ю жінки, де вона показувала свій будинок у селі Гореничі.

Схожі статті