Надія Мейхер, Міша Романова та інші зірки, які народили своїх дітей не від законних чоловіків

Багато знаменитих жінок народжували дітей не перебуваючи у шлюбі з чоловіками. Але далеко не всі готові про це говорити.

Зазвичай усі зірки шоу-бізнесу розповідають про своє особисте життя, проте є і ті, з яких щось крім загальних фраз та одиничних подробиць і кліщами не витягнеш.

Так поводяться обидві екс-віагрянки, Міша Романова та Надія Мейхер.

Перша розповіла, що у той період в неї була не проста смуга у житті і вона свідомо приховувала своє особисте життя. Міша пояснила, що на той момент вона була не готова афішувати все, що відбувалося у житті.

Міша Романова з Максом Барських і сином
Міша Романова з Максом Барських і сином

Після народження сина Мартіна співачка продовжила спілкування з чоловіком, але офіційно їхні стосунки не були зареєстровані. Вона зізнається, що лише нещодавно повністю припинила спілкування з батьком дитини. Ініціатором цього кроку був сам чоловік.

Спершу побутувала думка про те, що ймовірним батьком дитини може бути близький друг дівчини Макс Барських. Проте сам співак не підтверджує цю версію. він погоджується, що вони з Мішею давно знайомі і що він є хрещеним батьком хлопчика. Макс Барських зауважує. що намагається дати більше уваги та батьківського тепла мартіну, але це не більше, ніж любов хрещеного батька і друга.

Колега Міші по гурту Надія Мейхер довгий час не знала чим займається її обранець і батько її найстаршого сина. Крім того, вони дуже швидко розійшлися, оскільки співачка не відчувала, що це саме та людина, яку вона готова впустити у своє життя.

ретельно приховує особисте життя від допитливих очей і фітнес-тренерка аніта Луценко. Дівчина вперше показала свою доньку Мію, коли дівчинці виповнилося 2,5 роки. А от хто обранець зіркового тренера – досі не відомо.

Аніта Луценко з донькою Мією
Аніта Луценко з донькою Мією

Жінка не розповідає про нього і зазначає. що покаже його лише після весільної фотосесії. Така таємничість наштовхувала багатьох на думку, що у Аніти луценко насправді нікого немає. Проте в мережу все ж потрапив знімок з розмитим силуетом обранця зіркового тренера.

А от акторка Даша Трегубова розповіла, що розлучилася з чоловіком незадовго після народження доньки Поліни. Зірка зізналася, що однією з причин був її графік ілюбов дро роботи. Тож одними з критеріїв для майбутнього обранця Даші буде саме терплячість по відношенню до її професії.

Дар'я Трегубова з донькою Поліною
Дар’я Трегубова з донькою Поліною

Також акторка зазначила, що її майбутній чоловік має миритися з її надмірною емоційністю. любов’ю до життя і професії.

Не розголошує імені батька дитини і зірковий психолог Наталія Холоденко. Через це їй приписували відносини і з колегою Дмитром карпачовим, і з Владом Дарвіном. З останнім у психологині склалися особливі стосунки, оскільки познайомилися вони у доволі екстремальних умовах.

Можливо це і доволі близькі люди для психологині, проте не вони є батьком дитини. Наталія Холоденко зізнається, що не афішує особисте життя саме через те, що публічність зруйнувала її попередній шлюб.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.