Розлучена Слава Камінська зворушила мережу ніжним фото з дітьми: справжнім емоціям кольори не потрібні

Слава Камінська поділилася емоційними фото з дітьми.

Співачка Слава Камінська, яка сама виховує доньку Лауру та сина Леона після розлучення зі своїм чоловіком Едгаром, вкотре зізналася, що дуже їх любить. І не за щось, а просто так. Саме такій любові вона і присвятила новий допис у себе на сторінці.

Слава Камінська з Едгаром та дітьми
Слава Камінська з Едгаром та дітьми

Цього разу зіркова мама провела з дітьми та екс-чоловіком весь день. Співачка зауважила, що завжди готова підтримати рішення дітей, поспівчувати і разом пережити невдачі.

Для Слави Камінської саме це і є проявом безкорисної любові, яка може бути лише між найріднішими людьми.

Вона пообіцяла собі, що прийме життєвий вибір дітей і їх особисте життя, адже це вибір її дітей і вона повинна його поважати.

На новому знімку, яким співачка поділилася над дописом, вона показала як провела час з дітьми та їхнім батьком. Видно, що зірка обожнює своїх дітей і всіляко намагається зробити їх щасливими.

Хоча, як зізналася слава Камінська, через насичений робочий графік у неї далеко не завжди є час провести з дітьми весь день. Виконавиця дуже переймається з цього приводу, адже намагається компенсувати нестачу часу і уваги подарунками.

Самій солістці “НеАнгелів” це дуже не подобається і вона намагається, поки перебуває вдома, зробити все, аби її діти не почувалися обділеними материнською любов’ю та часом.

Проте прихильники виконавиці не вірять в те, що зіркова мама ніколи не сварить дітей. І вражені тим, що вони її слухаються.

Але це не завжди так, адже часто бувають ситуації. коли діти сваряться між собою і тоді доводиться приводити їх до тями не просто словами. також. як зізнається сама артистка, Лаура та Леон далеко не завжди її слухаються. Тут, як зазначає співачка, більший авторитет у батька дітей.

Незважаючи на незначні моменти у вихованні. підписники зірки все одно вражені такою щирою любов’ю зіркової мами до дітей і тим, як вони їй відповідають взаємністю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.