90-річний Григорій Чапкіс на лікарняному ліжку зробив селфі для прихильників: що відбувається з артистом

Звістка про госпіталізацію Григорія Чапкіса занепоїла навіть тих, хто не сильно фанатів від "Танців з зірками"

Нещодавно всю мережу сколихнула новина про те, що 90-річного Григорія Чапкіса госпіталізували. Відомий хореограф у пік пандемії опиняється на лікарняному ліжку. Зірці діагностували двосторонню пневмонію. Тест на коронавірус виявився негативним.

Танцюрист колись зізнавався, що дуже боїться приходу смерті. Його лякає навіть найменший кашель. Бореться зі страхом так: відкриває вікна та починає ходити. Проте, це не допомогло. Артиста забрали в лікарню.

Лікарі, попри негативний результат тесту, зазначили, що насправді хвороба може розвиватися.

Турбується про стан батька і його син Грег. Відомо, що хлопець живе в Сан-Франциско. Але в Україні він буває, зокрема він прилетів до фіналу “Танців з зірками” у листопаді, щоб підтримати батька. В інста-сторіз він написав, що дуже нервує через те, що його батько потрапив до лікарні. Проте, вже незабаром, у профілі хлопця з’явилися історії про новорічну ялинку та анонси шоу.

Артист знаходиться під наглядом лікарів

 

Сам же Чапкіс єдине про що непокоїться – це про те, що він міг заразити свою молоду дружину.

Про жінку та як вона підтримує Григорія – нічого не відомо. Чапкіс дуже ретельно приховує цю інформацію.

Проте, відомо, що це його 4-й шлюб, а наречена була ровесницею його онучки. Народний артист України не тільки одружився цього року, а й придбав квартиру.

Одружувався Григорій декілька разів по об’єктивним, з його слів причин. З другою жінкою довелося розірвати стосунки через те, що вона прагнула жити у Сполучених Штатах Америки, а артисту було комфортно в Україні. Його дружина не стала зраджувати своїй мрії та вирішила переїхати за океан. До речі, у США проживає та зробив свою кар’єру і єдиний син Чапкіса.

З третьою дружиною хореограф прожив 24 роки та коли жінці прийшов час піти на пенсію, пара розлучилася.

А ось дійсно трагічна історія сталася з першою обраницею Григорія. Вона пішла з життя у 2006 році, лишивши по собі їх спільну доньку.

Схожі статті