Ірина Білик розкрила правду, чому на всіх її фото присутня подруга сина: схоже скоро буде весілля

На світлинах співачки досить часто стала з'являтися поруч з сином молода дівчина. Співачка прокоментувала стосунки.

Ірина Білик, попри те, що досить молодо виглядає має 2-х дітей. Обидва хлопчики. Старшому сину 21 рік і він має серйозні стосунки.

Обраницю звати Аліса, і за словами співачки, дівчина стала вже давно частиною їх родини. Навіть при матері, пара не соромиться демонструвати своє кохання. Артистка розповіла телеканалу “Україна” під час знімання новорічної передачі про своє сталення до майбутньої невістки.

За словами Ірини, у них дуже теплі стосунки. Проте, Гліб (так звати сина Білик) поки що не збирається одружуватися, хоча до Аліси зіркова мати ставиться, як до своєї доньки. Раніше в інтерв’ю вона ділилася своїми позитивними враженнями після знайомства з дівчиною. Спілкування  з нею настільки подобається їй, що вона розглядає кохану Гліба, як потенційну його дружину.

https://www.instagram.com/p/CJB5Wachs3E/?utm_source=ig_web_copy_link

Це не дивно, адже відомо, що пара разом вже цілих 3 роки. Та на сина Ірина не тисне в плані одруження.

Поп-діва ставиться до цього по-філософськи. Вона вважає, що ця пара ще молода і вільна, коли захочуть – тоді й підуть в РАГС. Проте в тому, що у її сина почуття до дівчини справжні – Білик впевнена на всі 100%.

Більше того, артистка порівнює свою дитину зі своїм характером. Жінка каже, що Гліб любить щиро та на все життя, так само як і вона.

Тим не менш, кількість одружень Ірини кажуть про протилежне: сповнена кохання співачка довго шукала свого омріяного чоловіка. Жінка 5 разів виходила заміж. Про своїх колишніх воліє не згадувати попри те, що вважає їх гарними людьми.

Найскандальніші стосунки у співачки трапилися під час участі у шоу “Танці з зірками”. Знайомство з Дмитром Дікусаром сталося по волі випадку. Від учасниці пішов партнер, а номер потрібно було з кимось готувати, адже відмова від танцю гарантувала передчасний виліт з передачі.

Організатори попіклувалися про Ірину та знайшли їй нового партнера. Спільні цілі та години, проведені разом, зблизили молодих людей.

Схожі статті