Син Віктора Павліка розповів про найбільші потрясіння в житті: смерть брата, зрада батька та молода мачуха

Олександр Павлік поділився непростою історією свого життя.

Олександр Павлік – син відомого українського співака та народного артиста України Віктора Павліка.

Але попри це життя хлопця навряд чи можна було назвати щасливим.

Олександр розповів, що батько пішов від них, коли йому було всього два тижні і до певного часу взагалі не з’являвся у його житті. Перша і осьтання зустріч з батьком, яку пам’ятає син зірки, відбулася, коли хлопець навчався у третьому класі.

Олександр Павлік з сином
Олександр Павлік з сином

З шести років Олександр зрозумів що йому подобається найбільше і продовжив розвиватися у цьому напрямку, а через два роки почав заробляти перші гроші виступами на різних фестивалях.

Переїхавши до столиці хлопець відразу відчув усю гіркоту життя, адже доводилося працювати і жити в ресторані. А під час роботи стикатися з небезпеками. Проте це лише загартувало хлопця і навчило не відступати від мети.

Згодом у співака налагодилося і особисте, і професійне життя. Його дружиною стала жінка на 10 років старша за співака. Проте цей шлюб ледь не розвалився через одну публікацію в газеті, де написали про роман виконавця з однією з танцівниць балету.

Проте слід віддати належне Олесі, яка позлилася, але все ж пробачила чоловіка і він отримав можливість бути поруч з сином і віддавати йому те тепло. якого не отримав сам.

Хоча Олександр Павлік був сином Віктора Павліка, відомої людини. хлопець ніколи не користувався своїм статусом і всього досягав сам. Прийшовши на проект “Х-фактор” він не хотів говорити, що син співака і просив ставитися до нього, як до звичайного конкурсанта. Про зіркового батька Олександра всі дізналися лише тоді, коли Віктор павлік приїхав у тренувальний табір вокального конкурсу.

Олександр Павлік з зірковим батьком
Олександр Павлік з зірковим батьком

Саме під час участі у вокальному шоу хлопець переглянув своє ставлення до батька і зміг пробачити його.

А от з новою дружиною батька співак майже не спілкується. Вони кілька разів зустрічалися, але відносин як таких між ними не склалося. Хлопець радий, що батько щасливий з Катериною і від усього серця бажає їм щастя.

Проте була єдина річ. з якою чоловік так і не зміг змиритися – смерть його зведеного брата Павла від раку. Саме тоді, на похороні, хлопець побачив наскільки сильно переживає втрату його зірковий батько.

Як і будь-якому синові, Олександру є що сказати найріднішій людині і це далеко не погані слова. але він дуже боїться цієї розмови і тволіє відкладати її якомога довше.

Схожі статті