Регіна Тодоренко відверто розповіла, чому на островах відпочиває лише з дитиною, а чоловіка залишила вдома

Регіна світиться від щастя і демонструє місцеву кухню: зірка поділилася секретом своєї ідеальної відпустки

Регіна Тодоренко нещодавно показала, як цілу добу їй довелося летіти з маленьким сином. До останнього кінцева точка подорожі приховувалась зіркою, проте, згодом ведуча повідомила, що прибула на Балі.

Жінка відвідує спа процедури та не дивно, що всі її історії в Інстаграмі вже починаються з усмішки.

Прихильників дуже спантеличило, чому Тодоренко полетіла сама ще й з маленькою дитиною. Супроводжувала зірку лише сестра Влада Топалова, в якої самої на руках був малюк. Регіна зізнається, що має свій рецепт ідеального відпочинку.

Регіна Тодоренко опитує своїх прихильників

За словами відомої одеситки, раніше вона обожнювала кудись мандрувати зі знімальною командою або з компанією друзів. Проте, з віком, жінка оцінила переваги самостійного відпочинку. За її словами, зараз їй дуже імпонує спокій та релакс. Вона полюбляє спостерігати за собою та змінами у своєму характері. Крім цього, можливість соло-відпочинку дає можливість відволіктися від навколишньої метушні.

Щодо подорожей з малюком, Регіна розповідає, що це її не перший політ з дитиною, яка не здатна ще себе обслуговувати. Вона раніше відправлялася у Дубай з сином Михайлом.

Зараз, звісно турбот більше, адже хлопчик – вже не немовля. Він цікавиться навколишнім світом та проявляє свій характер. Наприклад, раніше Тодоренко у своїх сторіз в Інстаграмі розповідала, що під час польоту малюк не хотів засинати. Йому було цікаво дивитися різні ролики та забавляти себе іграшками.

В тім, ведуча не скаржиться на те, що у своїй відпустці їй потрібно доглядати за дитиною. Навпаки, судячи з її останньої публікації, вона оточила Михайлика понадмірною увагою. Регіна кепкує, що через її гіпертурботу син одного дня навіть попросився на руки до іншої жінки. Проте, його мати не лишилася ображеною.

Не дивно, що ведуча намагається провести якомога більше часу з рідною людиною, адже перед польотом на острови, зірка майже весь час проводила на зйомках.

Схожі статті