Віра Брежнєва показала підрослу молодшу доньку, але нарвалася на критику: “На дівчинці природа відпочила”

Популярна співачка показала, як провела час з донькою на відпочинку у Дубаї.

Популярна українська співачка Віра Брежнєва, яка будує свою кар’єру у Росії, уже понад п’ять років одружена на відомому продюсерові Костянтині Меладзе. Однак подружжя спільних дітей не має, хоча виконавиця мріє про велику родину і пообіцяла чоловікові подарувати спадкоємців.

Віра Брежнєва з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва з Костянтином Меладзе

При цьому співачка має двох доньок: Соню та Сару. Першу дитину зірка народила у 18 років від Віталія Войченко, з яким жила в цивільному шлюбі. Однак їх стосунки не заладились і пара розійшлась. Молодша донька Сара народилась в 2009 році віх українського бізнесмена Михайла Кіпермана. Але навіть поява дитини не змогла зберегти їх шлюб.

Віра Брежнєва зі своїми доньками
Віра Брежнєва зі своїми доньками

Наразі старша донька Соня живе в США, а молодшій недавно виповнилось 11 років. Тоді зіркова матуся зворушливо привітала її з днем народження.

Віра Брежнєва з донькою Сарою
Віра Брежнєва з донькою Сарою

Дівчинка навчається у 5-му класі, а нещодавно у неї розпочались канікули. В честь такої події зіркова матуся разом з донькою поїхали на відпочинок в Дубай. Весь день співачка провела з дівчинкою в аквапарку, а також вирішила відобразити цей момент на фото. Відтак виконавиця опублікувала фото доньки, де щаслива дівчинка посміхається та їсть морозимо.

У підписі до публікації Віра зазначила:

“Ура! Канікули! Передаємо вам теплий привіт! В кадрі 2 квіточки очима мами!”

Підписники співачки відмітили неймовірну красу дівчинки, про що написали в коментарях:

  • “Яка красива!”
  • “Улюблена квіточка.”
  • “Мамина посмішка.”
  • “Красуня виросла.”

Хоча були й ті, який не сподобалась яскрава зовнішність доньки Брежнєвої. Але віддані фанати співачки завжди готові заступитись за її родину.

Коментарі підписників співачки
Коментарі підписників співачки

Схожі статті