|
24.12.2020 12:55

Віра Брежнєва показала підрослу молодшу доньку, але нарвалася на критику: “На дівчинці природа відпочила”

Популярна співачка показала, як провела час з донькою на відпочинку у Дубаї.

Популярна українська співачка Віра Брежнєва, яка будує свою кар’єру у Росії, уже понад п’ять років одружена на відомому продюсерові Костянтині Меладзе. Однак подружжя спільних дітей не має, хоча виконавиця мріє про велику родину і пообіцяла чоловікові подарувати спадкоємців.

Віра Брежнєва з Костянтином Меладзе

При цьому співачка має двох доньок: Соню та Сару. Першу дитину зірка народила у 18 років від Віталія Войченко, з яким жила в цивільному шлюбі. Однак їх стосунки не заладились і пара розійшлась. Молодша донька Сара народилась в 2009 році віх українського бізнесмена Михайла Кіпермана. Але навіть поява дитини не змогла зберегти їх шлюб.

Віра Брежнєва зі своїми доньками

Наразі старша донька Соня живе в США, а молодшій недавно виповнилось 11 років. Тоді зіркова матуся зворушливо привітала її з днем народження.

Віра Брежнєва з донькою Сарою

Дівчинка навчається у 5-му класі, а нещодавно у неї розпочались канікули. В честь такої події зіркова матуся разом з донькою поїхали на відпочинок в Дубай. Весь день співачка провела з дівчинкою в аквапарку, а також вирішила відобразити цей момент на фото. Відтак виконавиця опублікувала фото доньки, де щаслива дівчинка посміхається та їсть морозимо.

У підписі до публікації Віра зазначила:

“Ура! Канікули! Передаємо вам теплий привіт! В кадрі 2 квіточки очима мами!”

Підписники співачки відмітили неймовірну красу дівчинки, про що написали в коментарях:

  • “Яка красива!”
  • “Улюблена квіточка.”
  • “Мамина посмішка.”
  • “Красуня виросла.”

Хоча були й ті, який не сподобалась яскрава зовнішність доньки Брежнєвої. Але віддані фанати співачки завжди готові заступитись за її родину.

Коментарі підписників співачки