Categories Шоу-бізнес

Світлана Лобода схвилювала мережу новими досягненнями та похизувалась формами, які підкорили Ліндеманна

Популярна українська співачка Світлана Лобода не перестає дивувати своїх підписників новими досягненнями.

Українська співачка Світлана Лобода наразі працює і живе в Росії. Нещодавно співачка показала своїм прихильникам новий кліп на пісню Moloko, яке опублікувала на YouTube-каналі. Його творцем став відомий український кліпмейкер Алан Бадоев, який також працює й для російського шоу-бізнесу.

У відеокліпі мова йде про дівчину, яка ще в юності хотіла отримати багато любові і ніжності, однак натомість отримує неприємності і опиняється у в’язниці. Але дівчина не впадає у відчай, адже її серце зігрівають слова найріднішої людини — своєї мами:

“Досить сумувати сьогодні недоречно. Одягни гарну сукню кольору молоко”.

Згодом стало відомо, що відеокліп співачки було видалено з YouTube-каналу. При цьому співачка зазначила, що над ситуацією розбирається служба безпеки, а кліп швидко повернули в мережу. Однак винні понесуть покарання. Причин такого інциденту поки що невідомі.

Світлана Лобода опублікувла нову світлину у своїй соціальній мережі

Нещодавно Світлана Лобода опублікувала на своїй сторінці в Instagram неймовірне селфі, яке заполонило серця її фанатів. При цьому у підписі до публікації Світлана зазначила, що її трек зайняв лідируючі рядки всіх хіт-парадів, тому саме час пройтися по радіостанціям рідного Києва.

Світлана Лобода показала нову світлину у своїй соціальльній мережі

Підписники у захваті від новин та треку співачки, про що пишуть у коментарях під публікацією.

Коментарі підписників під публікацією співачки
Share