Оля Полякова в халаті змусила почервоніти навіть Андрія Данилка: що сталося між зірками

Шоу "Маска" - геть непередбачуване, а витівки Полякової додають ще більше сюрпризів у нього

Оля Полякова, відома тим, що любить епатувати публіку, вирішила зняти жартівливе відео на тему свого образу у новому шоу “Маска”.

Виявляється співачка веде сторінку у популярній для підлітків мережі “Тік-ток”. Сенс всіх публікацій там зводиться до зйомки коротких, здебільшого гумористичних роликів без великого філософського сенсу. Останнім часом додаток став дуже популярним і в Україні.

Полякова, що звикла слідкувати за трендами, не забула завести акаунт навіть там.

Зірка своєю поведінкою у новому ролику змусила зашарітися Андрія Данилка, який здається, все вже в цьому житті бачив все.

Співачка в одній з передач з’явиться майже у домашньому образі: халатик та рушник на голові. Здається, вона просто кинула виклик всім дівам телебачення. У своєму відео, під час перерви на зйомках, Оля вирішила обіграти свій образ і у притаманній їй манері вирішила виконати пристрасний міні-танець, надсилаючи глядачам карикатурні повітряні поцілуночки.

Це все дійство спостерігав поруч Андрій Данилко.

Видно, що така поведінка співачки спочатку збила чоловіка з пантелику, проте, згодом він оцінив жарт і посміявся разом з Поляковою.

Оля не раз дивувала прихильників своїм ексцентричними костюмами. Мабуть, вся країна запам’ятала її наряди минулих років, коли зірка була тренером команд гумористичного шоу “Ліга Сміху”. Тоді Оля дала собі можливість використати фантазію на повну.

Андрій Данилко оцінив жарт співачки

Одного разу вона з’явилася перед глядачем з рогами та синім волоссям. Можна було подумати, що це тренерка вирішила просто заздалегідь підготуватися до виступу, але ні. Полякова так вирішила привернути до себе увагу.

Мала Оля і золоту пташку на голові під час випуску однієї з передач. Відповідну сукню у весняному стилі підібрали їй стилісти.

Дуже дивні образи гарно спрацювали на впізнаваність співачки. Хоча Полякова рідко виходила на сцену, про неї все одно було найбільше розмов після шоу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.