Екстрим, кохання і походи до психолога: що приховує найпотаємніший ведучий Дмитро Карпачов

Популярний психолог та ведучий Дмитро Карпачов нарешті розповів про те, що часто лишається за кадром.

Будучи затребуваним психологом, у якого є своя практика і телепроекти, у яких він задіяний, у нього бувають моменти, коли складно або він не задоволений своєю роботою.

Коли таке трапляється, Дмитро Карпачов йде до персонального психолога. Він відверто зізнався, що у його роботі без відвідування психолога неможливо стати гарним фахівцем. Адже можуть виникнути ситуації, розібратися у якихї самостійно доволі важко, а переносити свої проблеми на роботу з клієнтами це не правильно.

А от про особисте життя він воліє мовчати. Єдине, що розповів про стосунки Дмитро Карпачов, так це те, що їм з дружиною на те, щоб побудувати потрібен був час. Хоча, він не відкидає і те, що можливе кохання з першого погляду.

Також зірковий психолог вразив зізнанням про те, що не вважає себе ідеальним батьком. А все тому, що, на його думку, ідеальних людей не існує і через те, що, як йому здається, мало часу проводить з сином. Але відбувається це тому, що у них можуть не співпадати погляди на розваги і проведення часу і психолог вважає, що це нормально для людей різного віку і різних поколінь.

Дмитро Карпачов з сином
Дмитро Карпачов з сином

Психолог зазначає, що вірити в це йому важче, ніж гороскопам, наприклад. він розглядає їх як спосіб впливу на людину і на спосіб її мислення. Для нього гороскопи представляють інтерес з точки зору професійної діяльності. Але, разом з тим Дмитро Карпачов зазначає, що гороскопи. які він читав про себе, завжди збувалися.

Також психолог розглядає гороскопи та гадання як спосіб вказати на моменти життя, на які можна взагалі не звернути увагу або показати іншу точку зору на певні події.

Окрім улюбленої роботи Дмитро Карпачов захоплюється і екстремальними видами спорту, зокрема гонками. Ця любов до нього прийшла разом з карантином. Хоча сам про себе Дмитро Карпачов не може сказати. що він екстремальна людина, але є речі, які вважають доволі небезпечними його друзі та знайомі. До таких він відносить свою манеру водіння.

А от про захоплення мотоциклами психолог говорить більше як про емоційну перезарядку, спосіб скинути зайве напруження і просто як заняття, яке приносить йому задоволення.

Загалом ведучий і психолог зазначає. що при виборі захоплень, роботи і всього іншого орієнтується на комфорт для себе.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.