Ксенія Мішина вперше показала маму: що відомо про родину холостячки та як виглядає свекруха Еллерта

Переможниця шоу "Холостячка" попри те, що майже все про себе розповіла, має чим дивувати

Зірки часто схильні приховувати своїх близьких від зайвої уваги преси. Проте, саме ця тема додає популярності та змушує прихильників дискутувати.

Ксенія Мішина, популярність якої підвищилася з виходом шоу “Холостячка” вперше показала свою маму.

Цікаво, що її батька вже побачила країна, адже обидва фіналісти реаліті мали з ним зустріч у рамках шоу. Відомо також і про сина акторки.

Після того, як було анонсовано, що два обранці “Холостячки” мають провести час з батьком Ксенії, прихильники здивувалися, а що ж трапилося з матір’ю дівчини. Тому останнє сторіз героїні викликало неабиякий інтерес.

Інформацію про батьків акторки знайти важко. Відомо, що вони мешкають досі у Криму. Її матір звати Наталя і вона раніше допомагала виховувати онука.

Як складається зараз життя жінки – невідомо, хоча, судячи з фото у неї сьогодні День народження.

Мати Ксенії

Більше – знову жодної інформації. У своїх подальших відео Ксенія буде розповідати геть про інші речі.

Що відомо про минуле Ксенії Мішиної?

Дівчина народилася ще до незалежності у Севастополі. Спершу, за бажанням батьків, вона вступає на економічний факультет, проте, згодом розуміє, що не готова займатися науками. Її вабить мистецтво. Це не дивно, адже майбутня акторка ще у юності буде відома у своєму місті: вона в один рік виграє конкурс краси, щоправда, у номінації “Приз глядацьких симпатій”.

За студенстських років у неї не складеться доля у столиці. Мішина буде вимушена повернутися назад до батьків. Там, у рідному Криму їй доведеться працювати офіціанткою, агентом нерухомості та навіть аніматором на дитячих святах.

Тим не менш, бажання бути зіркою перемагає і дівчина вирушає знову в Київ. На цей раз, обираючи театральний заклад для навчання.

До того, як стати популярною, майбутня холостячка працюватиме у театрі, проте, найбільшу славу їй принесе серіал “Кріпосна” і, звичайно, участь у реаліті-шоу.

Схожі статті