Наталя Могилевська з сумом згадала, як на піку популярності могла собі дозволити будь-що: причуди багатих   

У зірок інколи голова йде обертом від гонорарів. Дозволяють собі - що хочуть і гарному, і у поганому сенсі.

Наталя Могилевська залаштунками підготовки новорічної програми, розповіла українському каналу про те, як раніше відзначала головне свято країни та що могла дозволити собі.

Співачка зізналася, що не вміє влаштовувати собі дійсно гарні вихідні, адже раніше ці дні були зазвичай робочими. Саме тому, зірка зазвичай не має планів на 31 грудня.

Проте, був у її житті рік, зустріч якого, вона запам’ятала на все життя. Тоді співачка вже була популярною. Слухач її просто обожнював. Молода та запальна Наталя мала кілька анонсованих виступів у 2000 році.

Аби робота залишила у той день гарну згадку про себе, Могилевська взяла в оренду справжній лімузин. Туди, за її словами, вмістилося 15 людей. Всі були гарними друзями співачки.

Проте, їй потрібно було не просто роз’їжджати містом, а ще й співати у нічних клубах, де на неї чекали сотні фанатів.

Так, приїхавши в один із розважальних закладів столиці, Наталя зрозуміла, що трохи прогадала по часу і побачила, що у неї є лише 15 хвилин для того, щоб дійти до сцени. На заваді став натовп гостей, який веселився, танцював та байдикував. Співачка зрозуміла, що до мікрофона через величезний наплив людей вона не добереться.

Зірка пішла на відчайдушний крок: вона попросила організаторів принести їй стілець. На імпровізованій сцені Наталя почала свій невеличкий концертний виступ. Публіка була приємно шокована тим, якою сміливою є Могилевська.

Співачка традиціно привітає всіх з екрану телевізора

Коли виступ, наче у дитинстві на ранковому святі, було завершено, артистка поїхала радувати своїм співом та вітати вже інших киян та гостей столиці.

У цю новорічну ніч Наталя Могилевська вирішила здивувати прихильників своїм новим молодіжним образом, який вона вже продемонструвала у мережі “Тік ток”, записавши новий хіт “Натусик” з молодими блогерами.

Співачка одягнула яскраву шубу з пір’я та іронічну корону на голову. Загалом, і сам трек несе легкий та ненав’язливий гумор.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.