Ксенія Мішина розповіла, чому насправді обрала Олександра Еллерта: “Я просто його кохаю”

Відома українська актриса Ксенія Мішина зізналася у коханні до Олександра Еллерта та поділилася своїми почуттями з усією країною.

Цьогорічний сезон Холостячки став насправді сенсаційним та дуже успішним. Цьому сприяло багато факторів, але один з найвагоміших — це обрана героїня, що полюбилася українським телеглядачам і найбільш ймовірно надовго затрималася в їх серцях. Ксенія Мішина — неймовірна красуня і талановита актриса, повідомивши про свою участь у відомому телешоу, значно підняла його рейтинги та привернула увагу усієї країни, отож не дивно, що фінал глядачі очікували із затриманим диханням.

Фінал Холостячки

Зрештою обранцем красуні став Олександр Еллерт. Спираючись на колишній досвід, глядачі запідозрили, що ніжні стосунки між Ксенією та Олександром швидко зживуть себе, як це відбувалося з колишніми холостяками та їх коханими, та на цей раз, зіркам дійсно вдалося приємно здивувати аудиторію.

Життя після проекту

В ефірі ток-шоу “Холостячка. Життя після проекту” від 25.12.20, Григорій Решетник та його гості впевнилися в справжності почуттів героїв та успішному розвитку їх стосунків. Телеведучий озвучив найбільш очікуване глядачами питання, адже більшість прихильників Ксенії Мішиної пророкували, що холостячка покине шоу самотньою та взагалі не зможе обрати переможця. На подібні висновки наштовхнуло публіку нещодавнє інтерв’ю Раміни Есхакзай з Ксенією.

Аби бути точніше, Григорій Решетник спитав героїню, за що саме та покохала Олександра і натомість отримав романтичну відповідь : “Я його просто кохаю, з усіма його чеснотами та недоліками. Саша неймовірно чуттєвий, неймовірно душевний, він тямущий, йде на компроміси, люблячий та уміє любити”.

Мабуть, саме на таке кохання телеглядачі чекали усі десять сезонів, а популярність учасників, завдяки відвертості та сердечності, зростає с кожною хвилиною. Також пара нещодавно зробила натяк на радісну новину через популярну платформу TikTok: актриса при надії.

Та зрештою, тільки час покаже, як саме будуть розвиватися стосунки зіркової пари надалі та чи слід нам вітати Ксенію та Олександра з імовірним поповненням, адже Еллерт полюбляє жартувати.

Схожі статті