Молода дружина Віктора Павліка похизувалася подарунком від співака: дешево та сердито

Віктор Павлік приголомшив всіх новиною про своє одруження. Попри весь негатив, його молода дружина активно висвітлює подружнє життя.

Катерина Павлік, дружина та концертний директор відомого співака, не соромиться бути відвертою та смішною на сторінках свого інстаграму. Дівчина висвітлює ледь не кожен крок свого життя. Проте, блогерство іде їй на користь.

Нещодавно вона поділилася з прихильниками тим, що подарував їй чоловік. Презентував Віктор своїй коханій квітку. Рослина, в першу чергу, вразила Катерину своїм розміром і тим, що вона зараз має бутони узимку. Та, на жаль, точної назви вона не запам’ятала.

Ділитися своїми враженнями далі жінці не вдалося. Концертна директорка поскаржилася на погані новини, які їй надіслали в Інстаграм. Далі Катя займалася власними справами та лише розповіла прихильникам, що через справи не мала часу на повноцінний обід і довелося їсти бутерброди.

Презент від відомого співака

Що ж могло зіпсувати настрій молодій дружині Павліка?

Достеменно невідомо, адже Катерина вирішила не ділитися з підписниками всією інформацією.

Проте, причиною могла стати ненависть від підписників.

Саме з хейтом від незнайомих людей має справу дівчина останнім часом. Переслідувати її у соціальних мережах користувачі стали після того, як дізналися про її нерівний шлюб з Віктором. Більше того, вони стали проти Каті ще й через те, що на момент піку їх романтичних стосунків, у меді почали проникати новини про страшне захворювання сина співака. Після цього, засуджувати публіка за кохання почала вже обох.

Сам артист ставиться до ненависті з боку підписників достатньо нейтрально. Певно великий досвід роботи на сцені зробив свою справу. Він часто висловлювався на рахунок того, що його концертна директорка повинна не відповідати чужим людям на їх безпідставну критику.

Проте, Катерина вперто відповідала на кожне повідомлення та читала коментарі від незнайомців. Звісно, це її дуже засмучувало і заважало життю.

На початку стосунків через ставлення підписників, тоді ще Репяхова (дівоче прізвище) навіть видаляла спільні з Віктором фото.

Схожі статті