Софія Ротару заборонила онучці виходити заміж: у суворої бабусі свої плани на долю дівчини

Ефектна зірка на сцені та улюблена співачка мільйонів виявилася у приватному житті дуже суворою жінкою.

Софія Ротару нещодавно зізналася, що проти швидкого одруження улюбленої онучки.

Соня Євдокименко, так звати наступницю Ротару, працює моделлю та часто буває закордоном. дівчині всього 19 років, але вона вже готується вийти заміж. Обранцем дівчини став 32-річний програміст. Не так давно дівчина опублікувала світлини зі своїм майбутнім нареченим.

Хлопець теж з України. Проте, так само як і Соня часто буває закордоном, особливо у США.

Він не просто рядовий співробітник ІТ-компанії. Він – віцепрезидент Readdle. Фактично хлопець справжній мільйонер. Є навіть інформація про те, що молодик Євдокименко має власну квартиру у престижному районі Нью-Йорка.

Що ж про одруження з мільйонером мріє, мабуть, кожна третя українська дівчина. Проте, не бабуся Соні.

Співачка вважає, що дівчина – занадто молода ще для шлюбу, тим паче з чоловіком, який на 13 років старший за неї.

Може скластися враження, що скоріш за все Софія Ротару просто не знайома з коханим своєї вихованиці та не знає, яке розкішне життя чекає на її онуку. Тим не менш, співачка підтвердила, що дуже давно знайома з хлопцем, має гарне враження про нього, проте, б заміж би не поспішала.

Софія Ротару з онучкою

Головна причина тому – освіта.

Хоча народна улюблениця Україні заробила свої статки далеко не у науковій сфері, головним у житті Ротару вважає – отримання диплому про вищу освіту і самостійне здобуття кар’єри.

Сама ж зірка майже всю юність пропрацювала над розвитком свого таланту. З дитинства вона навчалася у драмгуртках, а згодом, у 1964 році, вступила до Чернівецького музичного училища. Жінка завжди мріяла виступати на сцені й цього рівня освіти вистачило, аби навіть у перші роки навчання виступити з концертом перед радянською керівничою верхівкою.

Далі свої сценічні навички Софія розвиває самостійно: співачка бере участь майже у всіх музичних фестивалях та працює над своїм голосом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.