Нікітюк вражатиме зміною зовнішності, а Могилевська – силою голосу: чим здивують зірки Новорічної ночі

Українські артисти поділилися враженнями від концерту і відкрили деякі таємниці.

Як зазначив організатор святкового концерту “Новорічна ніч” Анатолій Сябро, запис концерту відбувався без глядачів, як того і вимагали нові правила проведення заходів. При цьому саме шоу не втратило своєї яскравості.

Під час підготовки концерту артистам довелося опинитися у найнезвичніших локаціях та приміряти найнеймовірніші костюми.

Наприклад, Леся Нікітюк, яка завжди вражає прихильників, цього разу приміряла на себе костюм, що складався з пенюару та незвичних накладок. Сама зірка прокоментувала такий образ бажпанням зарядити глядачів на поизитив та поділитися враженнями.

Леся Нікітюк вразила образом на новорічному концерті
Леся Нікітюк вразила образом на новорічному концерті

Деяким зіркам заради номеру довелося трохи померзнути на сцені. Так, Аліна Гросу виступила у легенькому плащі. а Настя каменських вийшла на сцену в одному боді.

Співакові Максу Барських теж було не дуже солодко, адже окрім легкого костюму він мав співати на висоті 5-поверхового будинку. артист зізнався. що був момент. коли він ледь не впав. До того є було холодно і контролювати рухи тіла було трохи складно.

А от кому точно не загрожував холод, так це Олегові Виннику. мало того, що співак був добре одягнений, так його ще й оточували красуні-дівчата, які точно не дадуть нікому замерзнути.

Організатори також підготували і розважальну програму в студії телеканалу, де теж обіцяють веселощі та позитивні емоції.

Хоча розкривати всі секрети не можна, проте дещо все жпоказали. наприклад. артистам доведеться проявити вокальні та артистичні здібності й неаби яку реакцію у неймовірних співочих конкурсах.

А от легенда української естради Наталія Могилевська спробує пройти між колегами силою голосу, не зачепивши жодного. Хоча, як показав фрагмент її виступу. їй це поки не вдалося.

Крім цього зірки естради розповіли, що саме їхні діти хочуть отримати в подарунок. Так, син Юлії Саніної попросив собаку. А от сама зірка не наважується поки завести домашню тваринку, тому думає.

А от син зірки “НеАнгелів” Слави Камінської Леон вразив свою маму проханням купити йому живу ігуану.

А от у молодшого брата Аліни Гросу мрії куди реальніші. Дівчина зізналася, що хлопчик дуже любить гратися з різною технікою. тож проблем у зіркової сестри з подарунком взагалі немає.

У зірок та їхніх дітей, схоже, свої уявлення про ідеальне свято.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.