Притула цькує депутатів, а Басков ображає Корольову: найскандальніші образи зірок 2020

Зіркам, як і нам притаманно сваритися. Інколи емоції просто зашкалюють.

Років 15 тому бомонд шоу-бізнесу був геть інший. Знаменитості висловлювали свої думки прямо, але деколи могли зловживати гострим слівцем. Нині – все інакше, адже толерантність – наш новий тренд. Селебритіз радше будуть відмовчуватися під час конфлікту, ніж вступати у відкриту конфронтацію.

Звісно, зараз не 2004 рік на дворі, коли король поп-музики, Філіп Кіркоров, міг відкрито заявити журналістці, що йому не до вподоби її рожева кофтинка, проте, за цей рік знайшлися й ті, хто відзначився образливою лайкою в бік колег по цеху.

Ми зібрали топ знаменитостей, які дозволили зайвого.

Леся Нікітюк

Леся не стримує емоцій

Прямолінійна і проста телеведуча була не раз помічена у скандальних історіях. Коли Леся була учасницею “Танців з зірками”, вона дозволила собі дуже грубо відповісти Владу Ямі. Жінка буквально йому сказала, що треба закривати рота.

Проте, не так давно сталося непорозуміння з Олею Цибульською. Зірки так само продовжують дружити, але, ось коментар Нікітюк “От тупе” стосовно їх спільної участі у конкурсі, глядачі розцінили, як приниження співачки.

Микола Басков

Таємниця Наташі розкрита?

Найвідоміший блондин нещодавно на зйомках шоу Максима Галкіна вирішив пошуткувати над своєю колегою. Жертвою виявилася Наташа Корольова, яку харизматичний співак вирішив назвати “развєдьонкою”. Так артист пошуткував над ситуацією, яка склалася у родині співачки.

Наташа не образилася, а різко відповіла Миколі.

Сергій Притула

Притула у прямому ефірі дозволив собі ображати урядовців

“Мерзенний”, “покидьок”, “негідник”. Це – далеко не весь перелік образливих слів, які депутатам Сергій Притула висловлював особисто.

Сміливий телеведучий вирішив балотуватися в мери Києва і, викриваючи проблеми міста, не соромився виказувати їх винуватцям свою точку зору. Звісно, у більшості випадків, вона не була приємною для опонентів.

Проте, отримував на горіхи й сам Сергій. Політики відповідали йому теж лайкою та образами.

Схожі статті