Осадча подарувала конструктор, а Галкін – казку: як зірки сиплять грошима, купуючи подарунки дітям

Як би ці зірки склали разом витрачені кошти, на цю суму можна було б влаштувати обід великій родині.

Чого не зробиш заради виконаної мрії своєї дитини. Так думають кожні батьки. І всі, виходячи зі своїх фінансових можливостей, намагаються якнайкраще влаштувати малюку свято.

Не обійшла ця традиція й знаменитостей. Власники розкішних маєтків та шалених статків – вони готові втиратися на брендові іграшки, престижні та популярні шоу та, звісно, техніка. Все, аби мрія їх малюків здійснилася.

Інколи, цінники на подарунках сягають таких меж, що зненацька приходить думка: “На ці кошти середньостатистичний вчитель міг би місяць жити”. Давайте поглянемо, як готові сипали грошима представники шоу-бізнесу.

Катерина Осадча

Популярна телеведуча, вочевидь, ніколи не шкодує грошей на гарні речі. Що казати про іграшки, якщо зірка у 2017 році змогла придбати собі сукню за 35 тисяч гривень.

На свого сина Івана зірка теж не шкодує грошей. У своєму інстаграмі зірка показала, що до свята Нового року вона придбала дитині конструктор LEGO. Такий набір коштує від 1000 гривень. Проте, часто доводиться купувати додатково нові або втрачені фігурки.

Лілія Ребрик

Зірка ранкового шоу не відстає від своєї колеги й також дарує дітям брендові іграшки. Окрім цього, зірка не соромиться хизуватися домашньою технікою. Нещодавно Лілія показала на своїй сторінці в Інстаграмі, що у неї вдома є кліматичний комплекс, який зволожує повітря. Вартість гаджету стартує щонайменше від 13000 гривень.

Максим Галкін

Ось хто точно не пошкодує коштів на дитячі забави, так це чоловік Пугачової. Максим вже демонстрував, як водив на інтерактивну шоу-казку Лізу та Гаррі. Вартість дитячої святкової пригоди обійшлася щонайменше у 1600 гривень за один квиток.

Тепер артист хоче зводити дітлахів на мюзикл за участі Тетяни Навки. Вартість на квиток льодового шоу сягає до 100 доларів за 1 квиток. Звісно, якщо вам не потрібні найкращі місця.

Схожі статті