Оля Полякова показала помолоділу матір: жінка без пластики виглядає на 30 років

Зірки звикли стежити за собою та намагаються берігти молодість, якомога довше. Проте, прихиольників завжди цікавило, як виглядають їх батьки.

Оля Полякова завжди тримає себе у формі. Зірка не соромиться розповідати, якою косметикою користується та які процедури у косметолога відвідує. Нещодавно Оля пройшла процедуру омолодження шкіри губ з ефектом збільшення. Все це вона робила на камеру, записуючи сторіз на свою сторінку в Інстаграм.

Та фото її мами перевершили всі попередні новини від зірки про її молодість.

Фото взято зі сторіз Ольги

Полякова опублікувала фото своєї найріднішої людини та похизувалася, що вона з новою зачіскою виглядає дуже молодо.

Дійсно, Світлана, так звати маму співачки, ретельно доглядає за собою. Жінка слідкує за трендами у стрижках, а також теж обирала для себе білявий колір волосся. Судячи з її сторінки в Інстаграмі, Полякова-старша ще й має час на подорожі. З онучками вона побувала в Англії, а також у столиці Франції.

Стосунки в самої Ольги складаються з мамою дуже добре. Співачка не раз наголошувала в інтерв’ю, що для неї це найрідніша людина. Більше того, зірка розповідає, що зараз у неї з матір’ю дуже дружні стосунки. Вони – наче подружки одна одній.

Проте, так було не завжди. Полякова, розповідаючи про своє дитинство, завжди казала, що їй доводилося демонструвати свій характер та відстоювати свої інтереси.

Її мама, хоч і не агресивно, але часто не підтримувала всі забаганки своєї доньки. І це дуже сильно ображало майбутню співачку. Тим не менш, зараз жінка думає, що такий підхід у вихованні позитивно вплинув на неї, адже навчив добиватися своїх цілей.

А ось, за що дуже вдячна Полякова своїй матері, так це за те, що завжди намагалася допомогти підкреслити її образ. З дитинства Оля звикла до того, що має тільки найкращий одяг.

Річ у тім, що під кінець існування Радянського союзу, Світлана знайшла можливість виїжджати до сусідньої Польщі, де і змогла придбати якісні та стильні речі для своєї доньки.

Схожі статті