Барі Алібасов та Лідія Федосеєва-Шукшина остаточно розлучилися: причини розладу в зірковій сім’ї

Лідія Федосеєва-Шукшина розлучилася з п'ятим чоловіком.

Радянська акторка Лідія Федосеєва-Шукшина, відома за картинами “12 стільців”, “Віват, гардемарини!” та іншими, та продюсер і організатор культового чоловічого гурту “НА-НА” Барі Алібасов офіційно більше не чоловік та дружина.

Їхній шлюб протримався всього два роки, а непорозуміння у зірковій родині розпочалися вже через півтора роки після одруження.

Причиною розлучення 82-річної акторки та 73-річного продюсера став перепроданий подарунок акторки. Справа в тому, що Лідія Федосеєва-Шукшина нібито подарувала своєму, вже колишньому чоловікові, квартиру, а той продав її третій особі без її відома.

Лідія Федосеєва-Шукшина і Барі Алібасов одружилися два роки тому
Лідія Федосеєва-Шукшина і Барі Алібасов одружилися два роки тому

Як розповіла Лідія Федосеєва-Шукшина, вона підписала документи на дарування квартири, навіть не знаючи що саме вона підписує. Це сталося після того, як артистку виписали додому після серцевого нападу.

Тоді, за її словами, колишній чоловік Барі Алібасов запропонував їй проїхатися з ним у справах, не уточнюючи навіть навіщо він їде до юриста. Тож що саме вона підписала, Лідія Федосеєва-Шукшина не знала, зазначивши, що вона повністю довіряла Барі Алібасову.

Після цього подружжя довгий час з’ясовувало стосунки і, зрештою. розлучилося. При цьому, на розлучення подала саме Лідія Федосеєва-Шукшина, зазначивши, що колишній чоловік таким вчинком зрадив її.

Зауважимо, що для Лідії Федосеєвої-Шукшиної це вже п’ятий шлюб, а для Барі Алібасова – сьомий.

Лідія Федосеєва-Шукшина у фільмі Вам и не снилось
Лідія Федосеєва-Шукшина у фільмі Вам и не снилось

Познайомилися Барі Алібасов та Лідія Федосеєва-Шукшина на одному з кінофестивалів понад 20 років тому і відтоді, як стверджує музикант, весь час були разом. А рішення одружитися прийняли спонтанно під час однієї з бесід. При цьому, як зазначає сам артист Барі Алібасов, у його рішенні не було нічого меркантильного, він був закоханий у жінку.

Раніше, говорилося про те, що зіркова пара збирається розлучитися через постійні зради чоловіка і небажання спілкуватися з дружиною. Проте, судячи з останніїх подій, це була лише одна з причин розлучення.

Схожі статті