Оля Полякова показала ідеальний капелюшок, що неодмінно потрібен у літньому гардеробі: скільки такий коштує?

Українська співачка Оля Полякова впевнена, що головний убір не тільки захищає від сонця у літню спеку, а й може стати влучним доповненням до вашого образу. Щоправда, такий аксесуар не всім по кишені.

Представники і українського, і закордонного шоу-бізнесу не проти похизуватися вбраннями. Вони ретельно підбирають свої образи та мають власний стиль. Дехто полюбляє більш відверті вбрання, а дехто бунтарський стиль. Проте, всі вони схожі в одному – зірки люблять гарний одяг та аксесуари.

Відома українська виконавиця Оля Полякова не виключення. Навіть у спортивному одязі, вона виглядає на всі 100%. Жінка завжди вражає своїм неповторним виглядом і вишуканим смаком. Вона обирає одяг, який відображає її особистість і впевненість, керуючись не лише останніми модними тенденціями, але й власним відчуттям стилю.

Оля Полякова продемонструвала трендовий капелюх на літо 2024
Оля Полякова продемонструвала трендовий капелюх на літо 2024

У своєму Instagram, Оля виклала нове фото, на якому мчить на моторному човні. На голові жінки цікавий капелюшок, виконаний українським дизайнером Русланом Багінським. Головний убір не тільки прикрашає голівоньку зірки, а й влучно завершує її образ з вишитої сукні. Загалом, капелюх виконаний з соломи, такі робили ще наші пращури багато років тому.

Цікаво, скільки коштує витвір вітчизняного дизайнера? Ми знайшли цю інформацію та готові нею поділитися. Такий головний убір вам обійдеться у дванадцять з половиною тисяч гривень. Загалом, на сайті виробника, таких капелюшків ціла купа, кожен зможе обрати щось на свій смак, проте чи кожен готовий заплатити таку ціну?

Оля Полякова продемонструвала трендовий капелюх на літо 2024
Оля Полякова продемонструвала трендовий капелюх на літо 2024

А ось сукня від ZARA, співачці обійшлася дешевше. На одній з українських торгових майданчиків її ціна склала майже 3 тисячі. Загалом, образ артистки по справжньому літній та відображає українську естетику та жіночу красу.

Оля Полякова продемонструвала трендовий капелюх на літо 2024
Оля Полякова продемонструвала трендовий капелюх на літо 2024

Схожі статті

Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.

Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер: люкс, приватний гелікоптер і бренди

43-річний продюсер Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер. Така розкіш багатьом і не снилася, але Олексій вирішив не бути скромним.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?