Зрадниця Ані Лорак показала, що з нею зробив новий обранець Ісаак Віджраку: не була такою навіть з Фальосою

Популярна співачка Ані Лорак зустрічається з іспанцем Ісааком вже 2 роки. І за цей час багато чого змінилося. Зокрема, сама артистка та її вигляд.

3 роки тому усі погляди знову повернулися на особистість Ані Лорак. Аудиторія очікувала почути позицію співачки, але натомість ще сильніше розчарувалася. Зірка зрадила свою батьківщину ще раз і остаточно розчарувала тих, хто їй вірив. У цей же період її сильно критикували за зовнішній вигляд. Публіка звернула свою увагу на те, що зірка набрала декілька зайвих кілограмів, через що на ній погано сиділи сценічні костюми.

Як відомо, подібні наряди можуть коштувати цілі статки, а отже перешивати їх було дуже невигідно. Кароліна продовжувала виходити на сцену в них і збирати купу критичних зауважень. Пізніше у її житті з’явився тренер-іспанець Ісаак.

Ані Лорак показала, як змінилася після тренування з Ісааком Віджраку

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, чим утримує співачку біля себе
Зрадниця Ані Лорак показала, як змінилася після тренування з Ісааком Віджраку

Їхні стосунки якраз розпочалися з медитації та тренувань. Пізніше публіка вже почала помічати між ними серйозно хімію, і мала рацію: ці двоє закрутили роман. Незабаром Ані Лорак представила свого коханого.

Фанати йому не повірили. У Кароліни вже на той момент був величезний досвід стосунків з чоловіками, і він був дуже невдалим. Аудиторія не змогла прийняти імовірність того, що на цей раз зірка не помилилася. Одразу почали ширитися чутки про його дружину, маленького сина та невірність.

Але пара пройшла через все це разом, і досі будує свої стосунки. Ба більше, Ісаак продовжує працювати над фізичною формою співачки і нещодавно публіці представилися результати. Вони просто блискавичні.

Кароліна продемонструвала надзвичайно вузьку талію, і такий результат вельми важко досягнути навіть при постійному навантаженні та вправах. Залишається лише припустити, що співачка могла використати Photoshop для створення такого ефекту. Тим не менш, навіть неозброєним оком помітно, що Кароліна все ж таки сильно схудла, і на даний момент її розмір точно не більший, ніж той, що вона мала при співпраці з Фальосою.

Ані Лорак показала, як змінилася після тренування з Ісааком Віджраку

Тож Ісаак як тренер безсумнівно може з собою пишатися.

Схожі статті

Єдині “спадкоємці”, які є: Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всі гроші світу

Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всю свою любов та всі гроші світу. Він дав їм іспанські імена. Деталі в нашому матеріалі.

Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.

Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер: люкс, приватний гелікоптер і бренди

43-річний продюсер Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер. Така розкіш багатьом і не снилася, але Олексій вирішив не бути скромним.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.