“Хочеться ходити в брудному мішку”: дружина Тімура Мірошниченка показала, як проходять дні багатодітної мами

Життя багатодітної мами - це постійний баланс між турботою, домашніми справами й пошуком хвилинки для відпочинку. Інна Мірошниченко вирішила наочно показати, як проходить її день з чотирма дітьми.

Дружина відомого українського телеведучого Тімура Мірошниченка прочинила завісу щоденних клопотів. Інна визнає, що бути багатодітною мамою не так то і просто, особливо, коли чоловік постійно у робочих відрядженнях, або на зйомках.

Цього літа їх багатодітна родина поповнилася ще однією дитиною. До родини приєдналася 8-річна Ангеліна. Нагадаємо, що минулого року, подружжя всиновила Марселя. Зараз хлопчику вже 3. Крім того, пара має двійко рідних дітей –  6-річну Мію, 4-річного Марка.

У своєму Instagram, Інна показала, як проходить її день, у компанії чотирьох дітей. Зі слів жінки, ранок починається з хвилинки для себе. Вона займається йогою, проте не сама, її постійно оточує увага малечі. Проте, діти не можуть витримати таких віртуозних вигинів матусі, тож ближче до кінця зарядки розбігаються по своїм стравам.

Інна Мірошниченко розповіла про щоденні клопоти багатодітної мами
Інна Мірошниченко розповіла про щоденні клопоти багатодітної мами

Після ранкової зарядки, починаються побутові клопоти. Прибрати, приготувати, знову прибрати – і так по колу. Діти бавляться, спричиняючи при цьому чимало шуму, від якого інколи хочеться сховатися. Проте, Інна не буде цього робити, адже була готова до такого розвитку подій, коли наважилася на рішення стати багатодітною мамою.

“Годину готувала сніданок, прибирала після цих мавп. Зараз вони настрибаються і знову будуть голодні. Люблю вихідні! Всі діти вдома, чоловік приїхав з відрядження, помився і поїхав на зйомки. Добре, що хоч не їв”, – поділилася жінка.

Інна Мірошниченко розповіла про щоденні клопоти багатодітної мами
Інна Мірошниченко розповіла про щоденні клопоти багатодітної мами

Крім того, Інна зізналася, що не прасує речі. Після квесту, який вона виконує щодня, на це просто не вистачає часу. Ба більше, вона жартує, що втомлена готова вдягатися у брудний мішок.

“Ніколи не питайте мене, чому я не прасую одяг. Я поки випру по три цикли раз на два дні, поки розвішу і розкладу, вже хочеться ходити в брудному мішку і не паритись”, – розповіла Інна.

Інна Мірошниченко розповіла про щоденні клопоти багатодітної мами
Інна Мірошниченко розповіла про щоденні клопоти багатодітної мами

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.