Ольга Сумська, будучи заміжньою за Борисюком, припала до торсу Арама Арзуманяна: це відбувалося в ліжку

Ольга Сумська розповіла про новий трикутник в її житті і навіть не стала приховувати, хто став новим героєм у ньому. Заміжня акторка показала, як припала до іншого.

Ольга Сумська не з чуток знає, що таке любовний трикутник і як почувається жінка, яка зраджує своєму чоловікові. Багато років тому у шлюбі з Євгеном Паперним артистка наважилася на цей крок, коли зустрілася з Віталієм Борисюком.

У своє виправдання зірка неодноразово говорила, що чоловік до неї ставився погано, а також мав велику кількість недобрих звичок, які псували їхнє сімейне життя. Врешті-решт, любовний трикутник обірвався: Євген дізнався правду, а Ольга В’ячеславівна разом з дитиною рушила до коханця. І хоча Паперний сам став жертвою зради, роль коханця на себе також залюбки приміряв, так як невдовзі закрутив роман із заміжньою жінкою.

Ольга Сумська розповіла про новий любовний трикутник

Ольга Сумська розповіла, як запропонувала Віталію Борисюку одружитися
Ольга Сумська розповіла про новий любовний трикутник

Ольга Сумська вже більше 20 років щасливо у шлюбі з Віталієм, і все ж таки тема зради її не відпускає. Тепер лише на сцені. Нещодавно Ольга В’ячеславівна розповіла про виставу, яку вона проживає разом з іншою зіркою театру Арамом Арзуманяном.

Зокрема до публікації вона додала кадр, який був зроблений у сцені з ліжком. Артистка поділилася у дописі своїми роздумами на рахунок глибини сюжету, сценарію, закладених мотивів, але й порадила подивитися заради гумору та харизми героїв.

Нагадуємо, що декілька років тому Ольга Сумська та Віталій Борисюк зізнавалися, що в їхніх стосунках також ставалася невірність. І ба більше, вони навіть перебували на межі розлучення.

Втім, пара прийняла рішення попрацювати над своїми взаєминами і все ж таки врятувати шлюб, що їм все ж таки вдалося. Найбільш дивовижнішим у всій цій історії є те, що зараз Ольга та Віталій працюють разом з її колишнім чоловіком Євгеном і навіть втілюють пережитий любовний трикутник на сцені.

Недарма кажуть, що життя — це театр, а люди в ньому актори.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.