Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Христина — одна з небагатьох жінок в світських колах України, яка поєднує в собі хазяйновитість, багатозадачність і при цьому зв’язок з медіа. Декілька років тому вона стала багатодітною матір’ю, однак даний статус жодним чином не зіпсував її блогерську діяльність, і навіть навпаки наповнив її новими темами.

Але в той самий час на відміну від багатьох матусь-блогер ок Христина не заповнює увесь свій простір на акаунті і дітьми та питаннями їхнього здоров’я та виховання. Навпаки, вона ділиться власними почуттями, емоціями, показує як її хлопці проводять час, а також багато жартує.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про труднощі в їхньому житті

Дружина Григорія Решетніка показала, як носити шовкові хустки
Дружина Григорія Решетніка розповіла про труднощі в їхньому житті. Телеведучий разом зі своєю дружиною

І хоча раніше Христина часу намагалася транслювати ідеальна сімейне життя, як це робили інші її колеги, на даний момент вона слідує іншим трендом і також показує іншу частину свого життя, наповнену втомою і невпевненістю. Наприклад, нещодавно вона опублікувала новий кадр, в якому зізналася, що насправді виснажена, але їй доводиться терпіти і рухатися далі.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про труднощі в їхньому житті. Скріншот особистої сторінки зірки

“Ледь жива сьогодні, але нічого. Скільки таких днів було і скільки ще буде. Знаходжу сили, бо по-іншому ніяк. Правда?”, – прокоментувала дівчина у себе на акаунті власний стан та почуття.

Цікаво, що попри неймовірну зайнятість та завантаженість пара неодноразово говорила, що мріє ще завести дітей. Можливо вони наважиться на поповнення, можливо все ж таки народять дівчинку, як і хотіли.

А зараз вже їм часто приходять компліменти від співвітчизників, які помічають, наскільки вихованими та добрими виросли їхні старші діти. Іван та Дмитро вже підкорюють публіку своєю джентельменською поведінкою.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.

Запропонував шлюб, щоб розділити популярність: переможниця “МастерШеф-12” показала, що зробив її наречений

Навесні минулого року коханий Валерії Матрохіної зробив їй пропозицію. Вона згодилася, але весілля досі не відбулося. Невже весь цей час Костянтин мав зовсім інші плани на стосунки?