Єдині “спадкоємці”, які є: Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в котрих готовий вкласти всі гроші світу

Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всю свою любов та всі гроші світу. Він дав їм іспанські імена. Деталі в нашому матеріалі.

Ектор будує свою кар’єру на українському телебаченні вже 20 років. Зірка зізнався, що в нього був варіант розвиватися в Канаді, де в нього також є розкішний маєток та багато друзів, однак, він обрав для цього Київ. З плином часу публіка очікувала, що колумбієць створить сім’ю та покаже іншу сторону свого життя, але шеф-кухар дедалі присвячував себе лише роботі.

Як відомо, на даний момент в нього нібито є молода дівчина, з якою він знаходиться в розлуці. Красуня проживає в Польщі, куди евакуювалася 2 роки тому. Разом з собою вона забрала одного улюбленця шефа, за яким він дуже сумує, але врешті-решт, сім’я велика і зірці є про кого турбуватися.

Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток

52-річний Ектор Хіменес-Браво з'явився у селі в незвичному образі пастуха
Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток

Так, кухар настільки прив’язаний до своїх улюбленців, що називає їх “дітьми”. На даний момент у зірки 5 собак – Лупіта, Чоко, Бубік, Клопітас та Фіона.

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав шанувальникам усіх своїх песиків
Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав шанувальникам усіх своїх песиків

“Чоко в мене вже 9 років. А Лупіта з’явилася 1,5 роки тому, мені подарували її на день народження. Лупіта мені дуже близька, вона мене розуміє, і я її теж. Звичайно, я її господар, але у нас з нею дуже сильний зв’язок, і це неймовірно. Вона зі мною навіть на зйомках Майстер Шеф, 24/7 завжди зі мною. У мене ніколи не було досвіду з собаками, але з усіх порід вибрав це, вони мені дуже імпонують. Тварини це не просто друзі, а частина сім’ї”, – зізнався зірка у своєму інтервʼю.

Примітно, що Фіона – це дитина Лупіти, а отже Ектор може знайти для неї новий дім і вона покине його сімʼю. Найбільша зірка прив’язаний саме до Чоко та Лупіти. Коли стало відомо, що його собака вагітна, актор називав себе гордим дідусем, і продовжує наголошувати на тому, що його собаки — його родина. І це помітно неозброєним оком.

Колеги актора також знають про його прив’язаність до собак і дуже це поважають та цінують.

Схожі статті

Вилита Слава Фролова з “Україна має талант”: Тоня Матвієнко змінила імідж і показала неймовірний результат

Тоня Матвієнко раптово змінила імідж і показала неймовірний результат після роботи стиліста. Вийшла вилита Слава Фролова з "Україна має талант".

Побралася з голлівудським каскадером: як живе Аіда Ніколайчук, яка своїм вокалом підкорила “Х-фактор”

Виконавши "Колискову" на "Х-факторі", Аіда Ніколайчук запала в серця багатьох глядачів. Однак з того часу минуло чимало років, тож пропонуємо дізнатися, чим зірка займається зараз.

Осадча розповіла про поповнення в сім’ї та показала малюка, який виявився її копією: “Приїхали з пологового”

Катерина Осадча розповіла про поповнення в її сім'ї та показала крихітного малюка, який виявився її копією. На Гробунова не схожий, і цьому є пояснення.

47-річна Камалія показала, якими різними стали її двійнята: одна вже її зросту, а інша маленька і ніжна

Камалія показала, якими різними стали її дочки-двійнята. Одна спадкоємиця вже її зросту, а інша – ще маленька і ніжна. Усі подробиці в нашій статті.

Її прізвище в одному ряду з принцами та принцесами: Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут була запрошена на виняткову подію у Лондоні, де познайомилася з членами королівської родини.

Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.