Красива і крута Дарина Білодід зізналася: “Так, дуже люблю”

Двадцятирічну українську дзюдоїстку називають анакондою через її потужні захвати і сексуальною білявкою, бо вона реально такою є. Від неї шаленіють вболівальники і підписники в Instagram.

Дарина є династійною спортсменкою, дочкою дзюдоїстів, – дворазового чемпіона Європи Геннадія Білодіда і майстра спорту СССР Світлани Кузнєцової. Вочевидь, з власного досвіду знаючи, який жосткий вид спорту дзюдо, батьки віддали доньку на художню гімнастику.

Пізніше, коли вона вирішила, що буде займатися дзюдо, батьки стали її тренерами.

Українська анаконда
Українська анаконда

Маючи взірцями батьків, Дарина була націлена на перемоги.  І вона добивалася свого: у 2015-2016 роках  вона стала дворазовою чемпіонкою Європи і чемпіонкою світу серед кадетів, а у 2016 році ще й чемпіонкою Європи серед юніорів.

2018 року Дарина Білодід уже виступила у категорії дорослі і  також успішно: навесні здобула звання чемпіонки Європи, а восени – чемпіонки світу.

Дарина Білодід
Дарина Білодід

Дарина провела 38 сутичок переможних боїв, після чого змушена була віддати першість Мелані Клеман, зайнявши другу сходинку на п’єдесталі на Гран-прі в Тбілісі. Втім, ненадовго. Вже у червні 2019 року 18-річна Дарина повернула собі звання чемпіонки Європи, перемігши дворазову чемпіонку Європи Єву Черновіцкі з Угорщини. І тим самим стала переможницею серед кадетів, юніорів і дорослих одночасно.

Дарина Білодід уже сьогодні має пропозиції від брендових журналів мод
Дарина Білодід уже сьогодні має пропозиції від брендових журналів мод

У серпні Дарина Білодід підтвердила звання чемпіонки світу у Токіо – країні-батьківщині дзюдо.

На сьогодні у своїй ваговій категорії Дарина, щоб вважатися найсильнішою, мала б здобути титул Олімпійської чемпіонки. На це й була націлена, та епідемія коронавірусу перекреслила не тільки її плани.

Дарина Білодід уже сьогодні найтитулованіша красуня
Дарина Білодід уже сьогодні найтитулованіша красуня

Дарина тренується, а у перерві  – фотографується для свого Іnstsgram, бо епідемія коли-небуть все одно скінчиться, а життя продовжується: під час святкування двадцятиріччя Дарина показала прихильникам свого молодого чоловіка – динамівця Дениса Попова.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.