Ці жінки щойно народили дитину: світлини, які показують справжню красу людського життя

Життя співзвучне слову жінка. Що б вона не робила, чого б не хотіла досягти у своїх можливостях, її основна функція залишається незмінною – народити дитину. Подивіться на цих жінок, які у різний час, у різному віці, народили. Вони – прекрасні, кожна із них Мадонна.

Упродовж всієї історії людства свою здатність продовжувати людський рід жінка використовувала по-різному. У первісному суспільстві існують великі часові періоди, коли переважав матріархальний лад (матріархат означає влада матері – домінування жінки в сім’ї, суспільстві, державі).

З поширенням по усій планеті християнства роль жінки, як хоронительки домашнього вогнища, набула своїх сталих природніх функцій. Та усе ж її прагнення домінувати над чоловіком часто проявляться у різних сферах, особливо у сімейному житті.

Жінка зі своїми природніми хорошими рисами, такими, як розум, практичність, сміливість, інтуїція, жертовність, а ще – великим талантом кохати, й справді часом на щабель вище стоїть над чоловіком.

Маленьке щастя на двох
Маленьке щастя на двох

Але, її основною функцією, призначеною Богом, все-таки залишається народження дітей.

Це таке чарівне відчуття носити у собі інше життя. Чути, як б’ється його серце, бачити і відчувати у собі його порухи, фантазувати, якими будуть його очі. Або планувати, як ти цю дитину назвеш…

Це щастя має конкретну назву – материнство. І це те, що не замінить жінці нічого на світі. Бо це щастя дарував їй Бог.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.