Як їм це вдається? 93-річна Полін і її 27-річний внук Росс постійно підривають мережу своїми витівками

Для того, щоб добитися успіху, знайти своє місце під сонцем, ми часто шукаємо не там і не з тими. А коли не вдається – злимося і виправдовуємося самі перед собою тим, що в того – те, а в іншого – тамте. Творчий дует 93-річної Полін Кани та її 27-річного онука Росса Сміта був приречений на успіх.

Виявляється, щоб спрацювало і «вистрілило», має просто хтось захотіти, щоб це сталося.

Хтось, кому ти не байдужий, Хто дуже хотів, щоб ти прийшов у цей світ і був щасливий. Хтось, хто знає тебе і знав завжди, знає, що тобі потрібно і знає, що для тебе краще. Треба тільки довіритися Йому.

Росс був звичайним американським хлопчиком, який у свій час захопився відеозйомкою. Щось знімав і викладав в Ютюб – так роблять десятки тисяч людей. І ось одного разу, а це було і раніше, коли кидав м’яча у кільце, прийшла його бабуся Полін. Сміт зняв момент, як бабця блокує кидок і виклав у мережу. Ролик набрав велику кількість лайків і з нього усе почалося.

Бабця Полін, яка вірила у свого внука, завжди була для нього другом, підтримувала усі його починання, перетворилася ще й на ділового партнера. Вона із задоволенням відкриває власні артистичні здібності і допомагає внуку заробляти гроші.

Ці кумедні фото лише частина того, що Росс Сміт робить зі своєю бабусею, але і цього достатньо, щоб побачити, що любов і дружба не має ніяких кордонів, особливо вікових, а радіти життю можна однаково як у 27, так і в 93 роки.

На сьогодні ютуб-канал Росса нараховує 892 тисячі підписників, Інстаграм – 7 мільйонів, Фейсбук – 9 мільйонів.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.