День прапора України: немовлята-патріоти у жовто-блакитному показали, як треба любити свою країну (ФОТО)

Сьогодні Україна відзначає День прапора та вшановує багатовікову історію нашого державотворення. Навіть найменші українці вже знайомі з головним символом країни. Подивіться на фото неймовірних немовлят у жовто-блакитному.

День прапора в Україні почали відзначати відносно недавно. У 2004-му році вийшов указ Прездидента про встановлення свята, але воно так сподобалося нашим громадянам, що органічно вплелося у календар. Сьогодні заведено влаштовувати флешмоби, а до повномасштабного наступу наші небайдужі громадяни на сході країни навіть відправляли повітряними кульками жовто-блакитний стяг у захоплені міста Донбасу, аби нагадати, що попри все українців люблять і чекають додому.

День прапора України: немовлята-патріоти

А мережу користувачі просто замилували світлинами немовляток у тематичних кольорах. Дітки вже з самого рання знатимуть, якій державі належать! Відірвати очей просто неможливо.

День прапора України: немовлята-патріоти у жовто-блакитному

Співачка Наталка Карпа своїм прикладом показує маленькій доні, що таке бути українкою. Пару років тому вона зібрала тисячі вподобайок, показавши світлину крихітки з нашим жовто-блакитним стягом, а нещодавно влаштувала справжній фурор, показавши фото, де загорнула своє дитя у прапор держави.

День прапора України: немовлята-патріоти у жовто-блакитному

У коментарях натхненно прихильники нагадали рядки Володимира Сосюри:

“Любіть Україну, як сонце, любіть,

як вітер, і трави, і води,

В годину щасливу, і в радості мить,

любіть у годину негоди”

Не відстають від знаменитості і прості користувачі, показуючи світлини синочків та донечок з нашим прапором.

День прапора України: немовлята-патріоти

Малята щиро посміхаються та радіють, що народилися у Незалежній Україні.

День прапора України: немовлята-патріоти у жовто-блакитному

А ось у Калинівській центральній районній лікарні цього року, щоправда не до свята 23 серпня, а у березні влаштували новонародженим безкоштовну фотосесію у нашому стягу. Крихіток оповили прапором, а їхні батьки тепер на все життя будуть мати пам’ятні світлини.

День прапора України: немовлята-патріоти

Нехай День прапора України у 2022-му році буде мирним для вашого дому та принесе радість кожному, хто пишається бути громадянином нашої держави!

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.