Ділетта Леотта: Шевченко і Моурінью відповідають на її запитання, а глядачі фанатіють від її форм

Сексапільна спортивна журналістка підкорює глядачів не лише своїми професійними даними.

Повне ім’я красуні Джулія Ділетта Леотта – телеведуча і спортивна журналістка.

З сезону 2018–2019 років Леотта представляє трансляцію серії “А” для каналу DAZN Italia.

Вона добре знайома з тренером збірної України Андрієм Шевченком, який одного разу виступав на каналі експертом. І саме спільно з Леотто Шевченко дебютував на каналі у ролі телекоментатора матчу Серії А.

До того як зайнятися журналістикою Ділетта вдало засвітилася у конкурсі Міс Італія. Сексапільна сицілійка здобула тоді титул Міс Елегантність.

Ділетта Леотта має ріст моделі 1,75м. Можна пригадати її ефектні дефіле в купальному костюмі і вбранні нареченої та смачні компліменти членів жюрі.

Зараз Ділетта веде різні ток-шоу і здобуває прихильників, знімаючись у музичних кліпах.

Під час вимушеного перебування вдома з причини другої хвилі епідемії коронавірусу Ділетта регулярно займається і підтримує форму. Вона дуже активна у соцмережах. Її Twitter переглядають 50 тисяч прихильників.

Своїм фолловерам красуня повідомила, що працює дистанційно і має можливість більше займатися ще однією улюбленою справою – приготуванням страв.

Також дівчина має статтю у Вікіпедії англійською мовою.

 

Схожі статті

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?