|
02.03.2023 13:12

Щось на епатажному: Аліна Гросу показала новий образ – тренд 2023 року: рожеві окуляри з нею по життю

Українська співачка Аліна Гросу продемонструвала свій модний лук на початку весни 2023. Зірка має прекрасну фігуру та зовнішність й вміє вдало підбирати речі. Дивіться, що з цього вийшло.
Автор: Юлія Ящук

Так, на своїй сторінці в Instagram зірка показала досить епатажний, яскравий та зовсім нетиповий для себе образ. Співачка одягла білу футболку з червоним написом, білий чокер, а зверху накинула зелену косуху. Доповнила модний лук трендовими рожевими окулярами та великими сережками-кільцями.

Трендовий образ від Аліни Гросу

Шанувальники були навіть здивовані таким зовнішнім виглядом дівчини, адже раніше не бачили її в подібному. Стримані плаття, підбори, ділові костюми – ось типові речі для Аліни Гросу.

Всі дуже сумують за хітами дівчини, а тому з радістю чекають повернення на сцену та нових концертів.

Через погіршення стану здоров’я, особисті проблеми та війну в країні, здавалося, що нічого не може підняти бойовий дух співачці, але вона не опустила руки та продовжує свою творчу діяльність для вас. Хоче мати змогу підіймати настрій всім нашим українцям.

Нагадаємо, що свою співочу кар’єру розпочала ще в дитинстві й вирішила, що в майбутньому стане відомою артисткою. Пісня “Бджілка”, яку тоді маленька зірка презентувала у 2002 році й зараз досить відома.

Згадаємо, що з серце дівчини вільне, адже росіянин Роман Полянський мовчить і ніяк не реагує на повномасштабне вторгнення росії в Україну. Гросу довго нічого не хотіла коментувати, а тому у своїх сторіз натякнула підписникам, що все скінчено.

Коханого в неї немає, коханця теж, але надіємося, що скоро Аліна Гросу зможе зустріти справжню любов життя та знайде надійне плече, підтримку та опору.