Який натуральний колір волосся у Олени Зеленської: перша леді платинова блондинка не від природи

Олена Зеленська – перша леді України. Вона завжди відрізнялася своєю витонченою красою та ніжністю, а колір її волосся став до вподоби багатьом  жінкам. Проте такою вона була не завжди.

З 2019 року вона гідно тримає свій статус. Вишуканість, жіночність, відчуття стилю та краси завжди приголомшували всіх українців. Зараз Олена має красивий, платиновий відтінок блондинки, проте в юності її колір був дещо іншим.

Олена Кияшко родом із Кривого Року. В шкільні та студентські роки обожнювала носити зручний та практичний одяг. Нічого зайвого, все зі смаком. Зачіска була переважно короткою й мала темний відтінок блондинки.

Олена Зеленська в юні роки

Час йшов, а за ним і змінювалася наша перша леді. Хочемо зазначити, що з роками Олена стала ще кращою, а її манерам та вмінню тримати себе на публіці можна тільки позаздрити. Тепер й не дивно, чому таку жінку довго добивався Володимир Зеленський.

Вони вчилися в одній гімназії, але в паралельних класах. Кияшко так запала в душу Зеленському, що той закохався ледь не з першого погляду.

Олені залицяння Володимира не подобалися, адже тоді вона перебувала в стосунках зовсім з іншим хлопцем. Спільні інтереси, хобі, почуття гумору покорили серце майбутньої дружини Зеленського.

Зараз це справжнє міцне президентське подружжя, яке пережило чимало випробувань на своєму шляху. Для українського народу це міцний союз, приклад справжньої любові та незламності, яку вони демонструють кожного дня.

Олена Зеленська змінювала образ не один раз
Зовнішній вигляд Олени Зеленської зараз

Вони спільно виховують двох дітей: дочку Олександру, якій 18 років та сина Кирила, якому вже 10.

Скільки років не минуло, але Олена Зеленська була і залишається справжнім еталоном сучасної краси та внутрішньої неповторності.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.